05/05/2024

Η καθημερινή, σφοδρή μάχη του Robert Guerrero με τον καρκίνο!

Παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ της Shotime με θέμα τη μάχη της χρονιάς μεταξύ των Floyd Mayweather και Robert Guerrero, μας συγκλόνισε ιδιαιτέρως ο τρόπος ζωής του δεύτερου.

Εξαιρετικά απλός και λαϊκός ήρωας στην περιοχή του ο «Ghost» δεν έχει ζήσει μία αν μη τι άλλο… παραδεισένια ζωή. Πριν από μερικά χρόνια, ο εξαιρετικός πυγμάχος πριν από τη μάχη του για τον παγκόσμιο τίτλο κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν από τους δυσκολότερους, πιο ύπουλους και δυνατός αντιπάλους.

Ο καρκίνος, λοιπόν, χτύπησε την οικογένεια Guerrero, αναγκάζοντας τον Robert να ξεκινήσει έναν ηρωικό αγώνα, προσπαθώντας να σώσει τη γυναίκα του. Η πολυαγαπημένη του Κέισι διακομίστηκε με έντονους πόνους στο νοσοκομείο, εκεί όπου της διαγνώστηκε λευχαιμία.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο Robert δεν άφησε ποτέ τη γυναίκα του… Δαπάνησε δεκάδες εκατομμύρια για τα φάρμακά της και συν της άλλης την ημέρα που διαγνώστηκε ο καρκίνος, η σύζυγός του, όχι απλά ζήτησε, αλλά απαίτησε από τον ίδιο να κατακτήσει τον τίτλο.

Και το έκανε… για εκείνη. Αυτός, άλλωστε είναι και ο στόχος του για να τον αγώνα με τον Floyd Mayweather να κερδίσει για τη γυναίκα και τα δύο υπέροχα παιδιά του.