21/05/2024

Επιτυχημένη η διεξαγωγή του 2ου «Balios Boxing Cup» (PHOTO)

Δελτίο Τύπου Balios Α.Ο 

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Ν. Ηρακλείου «Χαρά Καρυάμη», διεξήχθη το 2ο «Balios Boxing Cup-Ακαδημίες», το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογός μας. Οι αθλητές του συλλόγου μας που αγωνίσθηκαν ήταν οι εξής: Τζιώρας Ηλίας, Δρίζος Κωσταντίνος, Φασουλής Ραφαήλ, Διονυσόπουλος Αλέξανδρος, Κουτσούκος Χρήστος, Χατζηλόιζος Στάθης, Βασιλάκης Γιάννης, Λιάπης Ανδρόνικος και Γιάνναρος Στράτος. Με τον συλλογό μας αγωνίστηκαν ακόμα, ο Καραντάμογλου Κωσταντίνος τον οποίο προπονεί ο Προπονητής Πυγμαχίας (1 Αστέρι A.I.B.A.) Παπάζογλου Δημήτρης και ο Σταυριανάκος Ευστάθιος τον οποίο προπονεί ο Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Γιαννούλας Αντώνης. Η εμφάνιση όλων, ανεξαιρέτως, των αθλητών του συλλόγου μας ήταν εξαιρετική. Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωσης: ΑΡΤ (τηλεοπτικός σταθμός), Fightfitness.gr, Persani (εξοπλισμός πυγμαχίας), Seven.Μαστραντρέας Ηλίας (εξοπλισμός πυγμαχίας), Printstore (εκτυπώσεις διαφημιστικών) και Fightsports.gr . Επίσης, ευχαριστούμε τους συλλόγους που συμμετείχαν: Παναχαική, Μίνωα Κρήτης, Ήρα Νικαίας, Πολυδάμα Άρτας, Λεωνίδα Πειραιά, Πυγμή Πάτρας, Αλέξανδρο Αχαρνών και Αμφιλοχία, τον παρουσιαστή των αγώνων Κολέθρα Μάκη, τον εκπρόσωπο του συλλόγου μας στην Ε.Ο.Π. Ταγματάρχη κ. Τερζόπουλο, αλλά και τα μέλη του συλλόγου μας που συνέβαλλαν στο στήσιμο της διοργάνωσης. Η διοργάνωση, στο σύνολό της, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οι θεατές, οι αθλητές και οι προπονητές αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ο προπονητής Αρτούρ Μικαελιάν στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ευχαρίστησε τους προπονητές και τους αθλητές για την συμμετοχή τους:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους, τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή στους αγώνες 2nd Balios Boxing Ακαδημίες.

Σύλλογοι οι οποίοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους:

  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-Προπονητής: Panos Doumazios
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-Προπονητής Αλέκος: Τσανικίδης
  • ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-Προπονητής: Νικήτας Κούβαρης
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-Προπονητής: Γιώργος & Πουλίκος Τσαγκράκος
  • ΜΙΝΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ-Προπονητής: Andreas Giannakopoulos
  • ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-Προπονητής: Nikos Pleas
  • ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ΑΡΤΑΣ-Προπονητής: Δημήτρης Τσάκαλος
  • ΠΥΓΜΗ ΠΑΤΡΑΣ- Προπονητής: Λάμπρος Μιχαλόπουλος

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό μέσα από τον φακό του fightfintess.gr