18/05/2024

Επιστρέφει το μεγαλύτερο ταλέντο της πυγμαχίας

Θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο ταλέντο της επαγγελματικής πυγμαχίας που δεν τυχαίνει μεγαλύτερης προβολής λόγω της καταγωγής του και την χαμηλής, σε κιλά, κατηγορίας του.


Ο Ιάπωνας Naoya Inoue είναι ένα πραγματικό τέρας μέσα στο ρινγκ που κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του παγκόσμιο (Legit) τίτλο στην 6 μάχη της καριέρας του με τον WBC light-flyweight title και στην 8η μάχη την δεύτερη παγκόσμια ζώνη της WBO στην junior-bantamweight κατηγορία.

Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι μπορεί να έχει σειρά το superfight με τον, πρώην πια, Pound for pound κορυφαίο Roman Gonzales αλλά η ήττα έκπληξη του τελευταίου από τον Srisaket Sor Rungvisai και το άμεσο rematch που δόθηκε, πήγαν αυτά τα πλάνα προς τα πίσω.

Αντίπαλος του Inoue θα είναι ο Ricardo Rodriguez με ρεκόρ 16-3 και ένα καλό σερί στις τελευταίες μάχες του που κορυφώθηκε με νίκη επί του αήττητου, μέχρι τότε, Carlos Narvaez με ΚΟ.

To event θα πραγματοποιηθεί στις Tokyo και στην Undercard, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Akira Yaegashi θα υπερασπιστή την ζώνη του κόντρα στον Milan Melindo.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Inoue:

https://www.youtube.com/watch?v=cbjXAQTQifY