05/05/2024

Επίσημο: Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Pacquiao!

Φήμες τέλος. Ο Manny Pacquiao επιστρέφει στην ενεργό στο δεύτερο μισό του 2016 διά στόματος Bob Arum σε μία αποκλειστικότητα του ESPN.

Ούτε ο ίδιος ο promoter δεν πίστευε ότι ο PacMan σκεφτόταν όντως να τερματίσει την καριέρα του σ’ένα παιχνίδι κόντρα στον Bradley και γι’αυτό και δικαιώθηκε για τις τότε δηλώσεις περί μηδενικής περίπτωσης να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Manny.

Σύμφωνα με τον Arum το γεγονός της επιστροφής είναι πιο δεδομένο από ποτέ και αυτή προγραμματίζεται για τις 29 Οκτωβρίου ή τις 5 Νοεμβρίου. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες παίζουν διότι ο Pacquiao έχει να τρέξει κάποιες ψηφοφορίες στη βουλή των Φιλιππίνων ενώ επίσης οι μεγάλες αρένες όλες τις άλλες μέρες έχουν ήδη κλείσει event.

Όσον αφορά τον αντίπαλο αυτός θα ήταν ο Broner. Τελικά η απόφαση άλλαξε μια και οι Arum και Haymon δεν κατάφεραν να πείσουν τον Adrien να ρίξει τις απαιτήσεις του στα πλαίσια του λογικού. Ο Arum μάλιστα είπε ότι τα λεφτά που ζήτησε ο «Problem» είναι τόσα πολλά που κανείς άλλος δεν έχει πληρωθεί με τόσα…

Πλέον για πιθανοί αντίπαλοι του θρυλικού σούπερ σταρ της πυγμαχίας παίζουν τα ονόματα των Crawford και Brook. Ο πρώτος πρέπει σε λίγες ημέρες να προσπεράσει το πολύ δύσκολο εμπόδιο του Postol ενώ ο δεύτερος μάλλον δεν θα προλάβει ποτέ να είναι έτοιμος αφού στις 10 Σεπτεμβρίου έχει πάρει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον «GGG».