29/04/2024

Επίσημη η διεκδίκηση παγκόσμιου τίτλου για Λιναρδάτου

Για δεύτερη φορά παγκόσμιο τίτλο διεκδικεί η Χριστίνα Λιναρδάτου, αλλά τούτη την φορά στην Ελλάδα και στο Gods of War. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Καλό μήνα με ένα παιχνίδι Επαγγελματικής Πυγμαχίας στο Gods of War 12 WLF που μόνο στα όνειρα κανείς πίστευε πριν κάποια χρόνια ότι θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα .

Παγκόσμιος τίτλος Επαγγελματικής Πυγμαχίας WBO 24 Μαρτίου στο Μαρούσι, με την κορυφαία πυγμάχο της χώρας και όχι μόνο, τη Χριστίνα Λιναρδάτου. Μαζί με τον προπονητή της Μανώλη Λαβδάκη κάνουν αργά και σταθερά βήματα και φλερτάρουν με την κορυφή του κόσμου.

Άλλωστε η WBO είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη Παγκόσμια Ομοσπονδία που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Απέναντι στην Χριστίνα η αήττητη Καναδή πυγμάχος Kandi Wyatt, μια εξαιρετική αθλήτρια που είναι χαρά μας που φιλοξενούμε σε αυτή τη διοργάνωση.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι το Supervising αυτού του αγώνα όπως και όλοι οι κριτές διαιτητές θα ταξιδέψουν στη χώρα μας από το εξωτερικό και τη WBO που μας δίνει την αιγίδα της.

Καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας που έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά ! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ σε μια πανδαισία αστέρων που 24 Μαρτίου θα παρελάσουν στη χώρα μας».