02/05/2024

Δύο αγώνες… θανάτου!

Στα σκαριά βρίσκονται δύο σπουδαίες πυγμαχικές αναμετρήσεις που σε περίπτωση κλεισίματός του θα αναγκάσουν πολλούς φανς να ξενυχτίσουν… Πρώτα απ’όλα δύο αήττητοι μποξέρ ο Mikey Garcia και ο Yurorkis Gamboa έχουν «χτίσει» όλα όσα χρειάζεται για να έρθουν αντιμέτωποι.

Ο Mikey κερδίζοντας τον Martinez το πρώτο πράγμα που είπε στο postgame της μάχης ήταν ότι θέλει να παίξει το γρηγορότερο δυνατό με τον εξαιρετικό Yurorkis Gamboa.

Η επιθυμία του Mikey δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα, αφού δεν είναι λίγοι οι promoters που ήδη… τρέχουν τις διαπραγματεύσεις ώστε η μάχη αυτή να πάρει… σάρκα και οστά.

donaire44

Το δεύτερο παιχνίδι που… ψήνεται και ίσως τελικά να γίνει, καθηλώνοντας πολλούς φανς της πυγμαχίας μπροστά σε τηλεοράσεις και υπολογιστές. Ο Nonito Donaire που κέρδισε τον τελευταίο του αγώνα έχει χοντρό… κόλλημα και δεν το κρύβει.

Άμεσα κι αυτός με τη σειρά του ζήτησε από τον οποιονδήποτε να κλείσει τη ρεβάνς του απέναντι στον Κουβανό,  Guillermo Rigondeaux. Ο «Filipino Flash» δεν έχει χωνέψει την ήττα από τον Ολυμπιονίκη και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν μίλησε ευγενικά στα Μέσα: «Θέλω να παίξω με το δικό σας παιδί… Τον αγαπημένο σας».