16/05/2024

Γράφει ιστορία στην Αυστραλία ο Manny Pacquiao

Ανακοινώθηκε το πρώτο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει να δώσει βάσει συμβολαίου ο Manny Pacquiao για να τερματίσει μετά το πέρας αυτών, ξανά, την σπουδαία καριέρα του. Τον Απρίλιο λοιπόν ο Φιλιππινέζος σούπερ σταρ θα παίξει μπροστά στο αυστραλιανό κοινό. 


Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες ο «PacMan» στις 22 Απριλίου θα χτυπηθεί με τον πολύ καλό πυγμάχο από την Αυστραλία Jeff Horn. O Αυστραλός είναι αήττητος με 16 επαγγελματικά ματς χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο παιχνίδι με να ξεχωρίζει από πλευράς αντιπάλου.

Παρ’όλα αυτά ο 28χρονος που έφτασε μέχρι τους «16» της κατηγορίας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θεωρείται ανερχόμενος ενώ χαίρει της εκτίμησης και το Pacquiao και του ίδιου του Manny.

Οι Αυστραλοί promoter τρέχουν ήδη όλες τις διαδικασίες για το μεγαλύτερο ματς πυγμαχίας που θα’χει φιλοξενηθεί ποτέ στην Ωκεανία, ακούγονται όμως σειρήνες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θέλουν ν’αρπάξουν τη διοργάνωση του παιχνιδιού εκείνοι.

Από την Αυστραλία δεν υπάρχει ανησυχία με τους promoter να διαρρέουν στον τύπο πως από τώρα κιόλας ψάχνουν γήπεδα. Πρώτος στόχος είναι η αρένα της Μελβούρνης που μπορεί να φιλοξενήσει 56.000 θεατές. Υπενθυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο χώρο είχε ηττηθεί η Ronda Rousey από την Holly Holm στο UFC 193.