19/05/2024

Γιώργος Ντούνης: Οι αθλούμενοι πλέον ζητούν αποτελέσματα στο σώμα τους

Ο leader του Elite Boxing-Kickboxing Γιώργος Ντούνης εστιάζει περισσότερο στο personal Training και μιλάει σήμερα για τις απαιτήσεις του αθλούμενου που αφορούν τις αλλαγές στο σώμα του παρά τις αγωνιστικές επιδόσεις. 


Η σχολή λειτουργεί στην Λεωφόρο Ιασωνίδου 31 στο Ελληνικό και στόχο έχει να αναδείξει τα μαχητικά αθλήματα που είναι φιλικά προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Βλέπουμε την ραγδαία εξέλιξη των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Εσείς διδάσκεται στην σχολή σας πυγμαχία, kickboxing ενώ κάνετε και personal. Βλέπετε την στροφή του κόσμου προς τα μαχητικά σπορ; Ποιοι πιστεύετε πως είναι οι λόγοι;

«Eίμαι στον χώρο του kik boxing και της πυγμαχίας και δίπλα σε σοβαρούς αθλητές και προπονητές από το 1996 μέχρι και σήμερα.Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι όλο και περισσότεροι αθλητές/αθλούμενοι ζητούν το κάτι ιδιαίτερο από τα δύο αθλήματα.

Πιστεύω ότι οι αθλούμενοι πλέον ζητούν να έχουν αποτελέσματα πάνω στο σώμα τους και όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι των δύο αθλημάτων,γιαυτό και επιλέγουν το ιδιαίτερο μάθημα της προπόνησης ώστε να έχουν εγγυημένα αποτελέσματα».

Ποιος ήταν ο πρωταρχικός στόχος σας όταν άνοιξε η σχολή και τι θέλετε να πετύχετε μέσα στα επόμενα χρόνια;

«Ο λόγος που επέλεξα να ανοίξω την σχολή μου και τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας της είναι ότι απευθύνομαι στο κομμάτι των αθλούμενων που μέχρι και σήμερα είχαν τον φόβο για τα δυναμικά αθλήματα,μπορώ να τους εγγυηθώ ότι θα αγαπήσουν την πυγμαχία και το kick boxing χωρίς να έχουν κανέναν απολύτως τραυματισμό».

Πως βλέπετε το επίπεδο των αθλητών που λαμβάνουν μέρος στα επαγγελματικά event στα στυλ που ασχολείστε. Θα ήθελα την γνώμη σας.

«Το επίπεδο των αθλητών που λαμβάνουν μέρος στα event είναι πάρα πολύ καλό γιατί έχουμε εξαιρετικούς προπονητές οι οποίοι έχουν ανεβάσει τα δύο αθλήματα σε άλλο level.Πιστεύω ότι αν έβλεπα πιο τεχνικούς αθλητές θα ήταν κορυφαίο».

Ένα μήνυμα στον κόσμο που ενδιαφέρεται. Γιατί να επιλέξει την σχολή σας;

«Όποιος θέλει να βελτιώσει την εμφάνιση του,να βελτιώσει την τεχνική του,να αλλάξει την ζωή του βάζοντας την πυγμαχία και το kick boxing στην καθημερινή προπόνηση του θα είμαι δίπλα του. Ρωτήστε τους άλλους για εμάς,έτσι και αλλιώς από την αγάπη σας μεγαλώνει η οικογένειά μας».