23/04/2024

Για το αήττητο τα ξημερώματα ο Παπαδόπουλος

Ο «Golden Boy» ρίχνεται τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ένατη επαγγελματική του μάχη επί αμερικανικού εδάφους με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου ρεκόρ του. 


Πολύ σημαντική η σημερινή (σ.σ. ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας) μάχη του Στέλιου Παπαδόπουλου, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν το… δέκα το καλό. Ο Έλληνας πυγμάχος θα παίξει το ένατο επαγγελματικό ματς της καριέρας του στις ΗΠΑ, στοχεύοντας στην καλή εμφάνιση και τη νίκη εννοείται που θα σημαίνει τη διατήρηση του αήττητου ρεκόρ του, γεγονός πάρα πολύ σημαντικό στην επαγγελματική πυγμαχία και ειδικά στο ξεκίνημά που κάνει ο κάθε επαγγελματίας, όπως τώρα ο Παπαδόπουλος.

Η διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί ο Έλληνας «Golden Boy» γίνεται υπό την αιγίδα της Top Rank, εταιρίας του Bob Arum που εκπροσωπεί σπουδαίους μποξέρ στο παγκόσμιο στερέωμα όπως ο Pacquiao και Lomachenko.

Στην κάρτα του event αγωνίζονται σημαντικοί – ανερχόμενοι παίκτες και αποτελεί σπουδαίο γεγονός πως ο Παπαδόπουλος βρίσκεται ανάμεσά τους στο επίσημο poster του event.

Δυστυχώς για το ελληνικό κοινό δεν θα υπάρξει live streaming, ωστόσο του team του Έλληνα πυγμάχου διαπραγματεύεται και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ώστε το δέκατο ματς που θα παίξει ο Στέλιος Παπαδόπουλος να έχει τηλεοπτική κάλυψη για να απολαύσουν τον παίκτη και οι υποστηρικτές του στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο του «Stylianos Team» πρόκειται για τον Miguel Castro από το Πουέρτο Ρίκο. Έχει παίξει σε δυνατές undercard και είναι ένας μποξέρ τεχνίτης που οι περισσότεροι αγώνες του έχουν γίνει απέναντι σε πυγμάχους με αήττητα ρεκόρ!

 

#ValleyFightNight #August18 #LosAngeles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Papadopoulos (@stelios_papad) στις

 

Fantastic shot by @stelios_papad !!! #boxing #fightsports #fightsportsgreece #fightsportsgr #papadopoulos #usa #respect #martialarts #knockout #greece #hellas #stylianos #playsafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις

 

Παιχτάρα Στελάρα @stelios_papad #undefeated #goldenboy #belt #california #usa #boxing #fightsports #fightsportsgr #fightsportsgreece #steliospapadopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις