29/04/2024

Γιάννης Αϊδινιώτης: Η πυγμαχία είναι φιλοσοφία για μένα και δεν κάνω «εκπτώσεις»

Θέση πήρε για την απόφαση του να μην συνεχίσει στην επαγγελματική πυγμαχία ο Γιάννης Αϊδινιώτης. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του έμπειρου κόουτς:

«Επειδή δέχομαι συχνά ερωτήσεις σχετικά με το project επαγγελματική πυγμαχία που ξεκίνησε προ ολίγων μηνών και επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου,σας ενημερώνω ότι το pro boxing για εμένα σαν προπονητής ξεκίνησε και τελείωσε στον αγώνα που έπαιξε ο αθλητής μας Νικόλαος Θεοδοσίου στην Ρουμανία τον Ιούνιο πετυχαίνοντας μία τεράστια νίκη επί του πρωταθλητή Eυρώπης Ahmed Cemortan.

O λόγος που αποφάσισα να σταματήσω μετά από ένα τέτοιο δυνατό ξεκίνημα είναι το γεγονός ότι βλέποντας το έργο από κοντά διαπίστωσα ότι ή θέση που κατέχει ο προπονητής στο επαγγελματικό boxing είναι υποτιμητική τόσο για τη δουλειά μου όσο και το όνομα μου .

Και για όσους δεν γνωρίζουν, στην επαγγελματική πυγμαχία τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την τύχη του αθλητή την έχει ο mananger , δεν είναι κάτι που δεν γνώριζα ,απλά άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις.

Η πυγμαχία για εμένα είναι φιλοσοφία ζωής και δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις. Είμαι ευχαριστημένος που το έζησα και περισσότερο από όλα με ευχαριστεί το γεγονός ότι βοήθησα έναν αθλητή μου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην πυγμαχία που τόσο επιθυμούσε και του εύχομαι να συνεχίσει με μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».