06/05/2024

Ασταμάτητη η Κουτσογεωργοπούλου πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Stranja Cup

Της…πάει η Βουλγαρία της Κατερίνας Κουτσογεωργοπούλου που πήρε ιστορική πρόκριση στον τελικό του Stranja Cup  στο στυλ της πυγμαχίας μετά την νίκη της επί της Fusch Verginia  και πάει ολοταχώς για το χρυσό με την Dimitrova Gabriela.


Αποκλεισμοί για Τσανικιδη και Καλαμάρα. Διαβάστε την ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.

«Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με την Πρωταθλήτρια Αμερικής η δική μας Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου στην κατηγορία των 51kg επέτυχε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της με αποτέλεσμα να κερδίσει χωρίς καμία αμφισβήτηση στην Fusch Verginia η νίκη αυτή την πήγε στον τελικό όπου θα αγωνιστεί με την Βουλγάρα Dimitrova Gabriela για το χρυσό Μετάλλιο .

Παράπονα για το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αμερικανό έχει ο Τσανικίδης καθότι θεωρεί ότι είχε κερδίσει σε κάθε περίπτωση ο Αλέξανδρος Τσανικίδης με την απόδοση του.

Σε κακή αγωνιστική ημέρα βρέθηκε ο Πολυνείκης και δεν κατάφερε να περάσει τον Kokhanchin Mickael από το Καζακσταν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες αυτές οι νίκες όπου με μεθοδευμένη δουλειά από τους προπονητές και άψογη συνεργασία με την διοίκηση της Ομοσπονδίας οι πυγμάχοι μας πετυχαίνουν πάντα τον στόχο τους δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Κώστας Γαζής. Αυτά τα δημοσιεύματα μας κάνουν υπερήφανους».