13/05/2024

Αρετή Μαστροδούκα: Θα επιβάλω τον ρυθμό μου

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Καμία διάθεση χαλαρότητας δεν δείχνει η Αρετή Μαστροδούκα που ξέρει από μεγάλες προκλήσεις, όπως αυτή που έρχεται στο Gods of War, κόντρα στην Claudia Ferenci. Η έμπειρη πυγμάχος μας μίλησε αρχικά για το ερχόμενο παιχνίδι στην διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη.

« Η αθλήτρια που αντιμετωπίζω είναι αρκετά έμπειρη. Εγώ όμως θα σταθώ στη δική μου μου απόδοση και προετοιμασία και θα προσπαθήσω να επιβάλλω τον ρυθμό μου απ’ την αρχή του παιχνιδιού. Πάμε να περάσουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε», τόνισε αρχικά ενώ για την επιστροφή της στα ελληνικά ρινγκ δήλωσε:

“ Aισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ δίπλα και μαζί με τους φίλους μου και την οικογένεια μου».

«Τελευταίος σταθμός μου τα παιχνίδια εκτός Ελλάδος»

Σε ερώτηση του Fightsports.gr για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με Ελληνίδα αθλήτρια η Μαστροδούκα έδειξε αρνητική.

« Πολλοί θα ήθελαν πολλά. Εγώ ξεκίνησα μόνη μου αυτή την προσπάθεια, αυτό το ταξίδι, ξεκαθαρίζοντας ότι ο τελευταίος σταθμός της αθλητικής μου καριέρας είναι το εξωτερικό και η επαγγελματική πυγμαχία. Ο μόνο λόγος που ακόμη συνεχίζω την προσπάθεια αυτή είναι γιατί περνάω καλά και αυτό που κάνω με ευχαριστεί. Άρα λοιπόν το τι θέλουν πολλοί αφορά αυτούς και όχι εμένα», ήταν η απάντηση της έμπειρης πυγμάχου που για το τέλος ευχαρίστησε όσους την στηρίζουν.

« Ευχαριστώ πολύ εσάς αναφορικά με τον προηγούμενο αγώνα μου και με την συνέντευξη που κάνατε στην αντίπαλο μου. Κάνατε γνωστό στον κόσμο ότι η αντίπαλος μου δεν είναι τυχαία και είχε ήδη 50 ερασιτεχνικούς αγώνες στην Πολωνία και ερχόταν για να κερδίσει το παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου που έχουν ήδη δηλώσει το παρών για να έρθουν στον αγώνα μου. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου Mykonos top Villas και την Κατερίνα Τοπούζογλου, την Forever Living Products και τον Λευτέρη Καλογήρου. Τα  Physioactive  με τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Κοντό».