29/04/2024

Αποκλειστικό Fightsports.gr: Deal done με Kovalev και Σεκνιασβίλι

Σπάρινγκ παρτενέρ του σπουδαίου παγκόσμιου πρωταθλητή Sergey Kovalev θα είναι για τον επόμενο ένα μήνα ο Νίκα Σεκνιασβίλι του Mallios Team.


Το Fightsports.gr αποκαλύπτει πως ο Γρηγόρης Μάλλιος κίνεισαι όλες τις απαραίτητες ενέργειες, μέσω των γνωριμιών του στις ΗΠΑ, στέλνοντας τον Νίκα Σεκνιασβίλι στο camp του Ρώσου «Krusher» με απώτερο σκοπό να δείξει περισσότερο τις ικανότητες του συγκεκριμένου μποξέρ.

Εκεί, ο Νίκα έδειξε το καλό του πρόσωπο σε τέτοιο σημείο που με εντολή Kovalev παραμένει στην ομάδα για τον επόμενο ένα μήνα, ώστε να βοηθήσει τον Ρώσο στην προετοιμασία του και παράλληλα να ολοκληρώσει και ο ίδιος τη δική του προετοιμασία για τον αγώνα που θα δώσει στο Λος Άντζελες στις 8 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάλλιος στέλνοντας στον Rob Sale (ο οποίος επίσης παίζει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του super middleweight μαχητή) τον Νίκα γνώρισε τις ικανότητες του πυγμάχου, αλλά μετά τους πρώτους αγώνες του Γεωργιανού το πρεσάρισμα που δέχεται από άλλες ομάδες, μεγάλες στο χώρο της πυγμαχίας είναι ασφυκτικό, αλλά ο παίκτης είναι δεμένος με το Mallios Team.

Επισημαίνουμε ότι ο Νίκα είναι μία κατηγορία κάτω από τον Kovalev, άλλα έδειξε εντυπωσιακά πράγματα στο σπάρινγκ και γι’ αυτό πήρε τόσο άνετα την πρόσκληση για παραμονή και συνέχεια προπονήσεων με τον Ρώσο.