02/05/2024

Ανακοινώθηκε ο αντίπαλος του Μιχάλη Αρναούτη!

Ο δυναμικός και εξαιρετικά έμπειρος πυγμάχος από την Γεωργία θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη! Στις 21 Δεκεμβρίου, λοιπόν προς πανηγυρική επιβεβαίωση του fightsports.gr στο THE BATTLE 8 o «Mighty Mike» θα κοντραριστεί με τον Γεωργιανό Kakhaber Avetisian!

Ο συγκεκριμένος έχει παρακαταθήκη 50 επίσημους επαγγελματικούς αγώνες (30-19-1, 5KOs), συνολικά έχει αγωνιστεί σε 284 πυγμαχικούς γύρους και σε ηλικία 24 ετών αντιμετωπίζει τον Μιχάλη Αρναούτη στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη μάχη του με τον δικό μας Έλληνα μαχητή θα αντιμετωπίσει τον Gottlieb Ndokosho για τίτλο της IBF σε διοργάνωση που θα γίνει στη Namibia!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που σας είχε αποκαλύψει το fightsports.gr για την ταυτότητα του Kakhaber Avetisian. Επίσης για τους λάτρεις του είδους εδώ είναι το διαδικτυακό δελτίο του Γεωργιανού(boxrec).

Επίσης, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και βίντεο με μερικές από τις μάχες του αντιπάλου του μεγάλου Μιχάλη Αρναούτη. Παρακάτω το fightsports.gr σας δίνει την ευκαιρία να δείτε και φωτογραφίες από τις μάχες του Avetisian.

khab

 

khab1

 

khab3

 

Khab2