21/05/2024

Αγοράζει τους Clippers ο Mayweather!

Του Μάνου Ναβροζίδη

Μόνιμος κάτοικος του Λος Άντζελες και λάτρης του μπάσκετ ο Floyd Mayweather, όπως αποκαλύπτει το ESPN θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης των Clippers της έτερης ομάδας του LA, μετά τους πολυπρωταθλητές Lakers. Ο βαθύπλουτος πυγμάχο ή μάλλον ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής παγκοσμίως είχε μία συνάντηση με τους δημοσιογράφους στη VIP αίθουσα της MGM Grand Arena και σημείωσε στους δημοσιογράφους την επιθυμία του να αγοράσει τους Clippers. Βέβαια, ο Floyd Jr. αποκάλυψε επίσης πως δεν θα μπει μόνος του στο κόλπο της αγοράς.

Αποκάλυψε πως οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με την Golden Boy Promotions, πιθανόν να οδηγήσουν σε μία συμφωνία συνιδιοκτησίας μεταξύ των Μεξικάνων και της Mayweather Promotions, κολοσσών στο μάνατζμεντ του μποξ. Χιουμορίστας όπως πάντα ο Mayweather είπε στους δημοσιογράφους ότι το μόνο που τον ενοχλεί σε αυτή του την επιχειρηματική κίνηση ότι σαν μελλοντικός ιδιοκτήτης ομάδας δεν θα του επιτρέπεται να στοιχηματίζει πράγμα που κάνει πολύ συχνά και μάλιστα με επιτυχία!

Για την ιστορία αξίζει να σας μεταφέρουμε ότι οι Clippers έμειναν χωρίς ιδιοκτήτη και χορηγούς, καθότι ο πρώτος Donald Sterling έπειτα από ένα ρατσιστικό παραλήρημα που αποκάλυψε το ΤΜΖ  τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία και πλέον δεν έχει το δικαίωμα να είναι ιδιοκτήτης κανενός αθλητικού σωματίου, ενώ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.5 εκατ. δολάρια, που κακά τα ψέματα δεν είναι και πολλά για τον 81χρονο.

Σημειώνεται ότι ο Mayweather μίλησε και για τον Sterling, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε. Έμενα προσωπικά μου συμπεριφερόταν εξαιρετικά. Πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο για να με καλέσει στα παιχνίδια της ομάδας. Ήθελε μάλιστα να κάθομαι δίπλα σε αυτό και τη γυναίκα του. Ναι, στη γυναίκα του κι όχι δίπλα σε καμία ερωμένη».