28/04/2024

Ένα knockdown θα το κάνει ο Ιρλανδός

Η στοιχηματική προσέγγιση της μεγάλης μάχης  μεταξύ Floyd Mayweather και Conor McGregor.


 Floyd Mayweather vs Conor McGregor τα ξημερώματα της Κυριακής (06:00 ώρα Ελλάδας) σ’ ένα ματς που πριν από μία δεκαετία θα χαρακτηριζόταν… freak show, τώρα είναι ένα «χρυσοχοείο» από το οποίοι αμφότεροι οι δύο μαχητές θα έχουν να λάβουν εγγυημένα πάνω από 100.000.000 δολάρια.

Ο δε Mayweather με νίκη και ρεκόρ πωλήσεων των PPV’s, δικαιωμάτων δηλαδή για να δεις το ματς ελεύθερα, μπορεί να φτάσει να βγάλει σε 40 λεπτά μέχρι και 400.000.000 δολάρια. Αστρονομικό ποσό…Ας δούμε όμως πως μπορούμε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά αυτή την «περίεργη» μάχη.

Ο Conor McGregor, ένας αρτίστας των knockout στις μεικτές πολεμικές τέχνες αλλάζει στυλ και μπαίνει στο… βασίλειο του Mayweather του αήττητου και κορυφαίου μποξέρ της εποχής μας για να παίξει επαγγελματική πυγμαχία 12 γύρων!

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA δεν έχει παίξει ποτέ στην καριέρα του πάνω από πέντε γύρους, αφού τόσο διαρκούν οι κορυφαίες μάχες των μεικτών πολεμικών τεχνών. Πέντε γύρους των πέντε λεπτών και έχει δείξει ξεκάθαρα, ειδικά στα δύο ματς με τον Nate Diaz που «έπαιξε» με τα κιλά του ότι από τον δεύτερο γύρο και έπειτα έχει πρόβλημα με την αντοχή του και βασίζεται στο δυνατότερό του όπλο, αυτό το αριστερό χέρι που σπάει… βράχο.

Διαβάστε περισσότερα: betblog.sport24.gr