18/05/2024

Ένας puncher τελικά γεννιέται ή γίνεται; (VIDEO)

Ο Cus D’Amato ο άνθρωπος που κατάφερε να τιθασεύει τον Mike Tyson και να εκμεταλλευτεί τέλεια το τεράστιο ταλέντο του μετατρέποντάς τον σε παγκόσμιο πρωταθλητή είχε πει κάποτε: «Ένας puncher γεννιέται. Δεν γίνεται…» 

«Άκυρο» στον Vin Diesel ο McGregor για το «UFC 200»

Πολλοί διαφωνούν με αυτή την άποψή ειδικά τώρα που η γυμναστική έχει περάσει σε άλλο επίπεδο όμως και οι ίδιοι οι μαχητές σε όλα τα μαχητικά αθλήματα και όχι μόνο στο μποξ αναφέρουν ότι το KO είναι κάτι της στιγμής που έχει δουλευτεί στην προπόνηση και βγαίνει.

Ετοιμάζει επιστροφή με Golovkin o Mayweather;

Υπάρχει όμως και μία παρέα 20 μποξέρ οι οποίοι αμφισβητούν τον κανόνα της… γυμναστικής και τάσσονται υπέρ D’Amato. Χωρίς λόγια, μονάχα με πράξεις… Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τους πυγμάχους που το δεύτερό τους όνομα είναι puncher.

https://www.youtube.com/watch?v=gWiBK4G_36o

Είκοσι μαχητές… νταλίκες οι οποίοι δεν θα σου ρίξουν μόνο ένα χτύπημα και θα σε… ξαπλώσουν. Θα συνεχίσουν να σου ρίχνουν τα βαριά τους χτυπήματα από τα οποία δύσκολα γλυτώνεις. Στο εντυπωσιακό βίντεο παραπάνω θα παρατηρήσετε πως όταν η μάχη περιέχει δύο… φορτηγά τότε η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο.

xartis