04/05/2024

Ένας Ρώσος «killer» για τον Cotto!

Χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει η ημερομηνία επιστροφής του Miguel Cotto στην αγωνιστική δράση ήδη δύο ονόματα παίζουν γερά ως προς τον αντίπαλο που θα τον αντιμετωπίσει. Πρώτος, ο μαχητής από το Μεξικό Juan Manuel Marquez ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι πλέον 42, αλλά λέει πως μποξ θα παίξει ξανά για αντιπάλους σαν τον Cotto το αγωνιστικό του πνεύμα και φυσικά οι επιτυχίες του τον κάνουν πολύ αρεστό στον κόσμο για ένα υποτιθέμενο Cotto – JMM.

Από την άλλη αργά χθες το βράδυ προέκυψε ακόμη ένας πιθανός αντίπαλος για τον πυγμάχο από το Πουέρτο Ρίκο. Και το όνομα αυτού Ruslan Provodnikov. Για τον Ρώσο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μπορεί να μην είναι αήττητος και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όμως είναι ακριβώς ότι και ο Marquez, αλλά σε… σοβιετική έκδοση. Είναι μαχητής και ξέρει τι θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Όπως και να’χει πάντως και οι δύο περιπτώσεις έχουν ενθουσιάσει το κοινό που περιμένει φέτος από την βιομηχανία της επαγγελματικής πυγμαχίας μεγάλους αγώνες. Άλλωστε promoter και μποξέρ γνωρίζουν πως ο κόσμος θα πληρώσει μονάχα για ό,τι τον ιντριγκάρει διαφορετικά το… μαύρο μπορεί να πάει σύννεφο.