29/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Και πυγμαχική συμμετοχή με Τσομπάνη

Ο «Άθλος Κιλκίς» έπαιξε και μποξ το περασμένο Σάββατο με την Άννα Τσομπάνη να εκπροσωπεί τον σύλλογο στο «Boxing Prive» που έγινε στο Περιστέρι. 

«Στις 5/11/2016 ήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε επαγγελματική βραδιά Πυγμαχίας με την ονομασία BOXING PRIVE στο Περιστέρι στο Κέντρο BELVEDERE στο Μπουρναζι .Από το Κιλκίς καi τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε η πολύ έμπειρη αθλήτρια πυγμαχίας και kick boxing Τσομπάνη Άννα στην κατηγορία 68 κιλών.

Στους αγώνες παρευρέθησαν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου της πυγμαχίας τόσο εντός όσο και εκτός του ρινγκ.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο κύριος Σαριδάκης Γιώργος γνωστός διοργανωτής των SCORPIONS για τα αθλήματα kick boxing και πυγμαχίας.

Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου με το θέαμα να ήταν άξιο των προσδοκιών όλων όσων συμμετείχαν σε αυτό το event.

Οι αγώνες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19.00 και η αθλήτρια του Athlos Fightclub Kilkis αγωνίστηκε τέταρτη στην σειρά των αγώνων σε αγώνα πυγμαχίας με την λίγο βαρύτερη κατά τα άλλα αντίπαλο της Ασλανίδη Κική του Χρυσακης Team.

Ο αγώνας ήταν τριών γύρων και το θέαμα που έδωσαν στο κοινό οι δυο αθλήτριες ήταν πολύ υψηλό . Ο αγώνας έληξε με την απόφαση των κριτών να δίνει την νίκη στην Ασλανίδη Κικη με νίκη στα σημεία . Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε ότι παρά την ήττα στα σημεία η εμφάνιση της αθλήτριας του σωματείου μας ήταν πολύ καλή, η έλλειψη όμως ύπνου καθώς και η κούραση από το ταξίδι Κιλκίς-Αθήνα έδωσαν σημάδια κόπωσης της αθλήτριας μας μέσα στον τρίτο γύρο με αποτέλεσμα το σκορ να γείρει υπέρ της αντίπαλου της.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στις δυο αθλήτριες για τον καθαρό και θεαματικό αγώνα που έδωσαν .»