03/03/2024

Πυγμαχία: Στους…8 ο Νανιτζανιάν

O Nανιτζανιάν πέρασε στα προημιτελικά

Την πρόκριση κατάφερε ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν στο δυνατό πυγμαχικό τουρνουά Stranja. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της ομοσπονδίας.

Με έναν Βαγκάν Νανιτζανιάν να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση στην σημερινή αναμέτρηση εναντίον του Μολδαβού πρωταθλητή, Andrei Zaplitnii η Εθνική μας ομάδα μετρά τον πέμπτο εκπρόσωπό της, που περνά στους 8 του κορυφαίου Διεθνούς Τουρνουά Strandja.

Ο Νανιτζανιάν αποφασισμένος για την νίκη επικράτησε ομόφωνα (5-0) σε έναν πολύ καλό αγώνα δείχνοντας την σπουδαία αγωνιστική κλάση του. Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης έπαιξε έναν πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα εναντίον του ασημένιου παγκόσμιου πρωταθλητή και χρυσού πρωταθλητή Ασίας, Tanglatihan Tuohetaerbieke.

Παρά την δυναμική εμφάνισή του όμως ο διαιτητής ήταν επιλεκτικά αυστηρός απέναντι στον Μιχάλη, χρεώνοντάς του επίσημη παρατήρηση στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, χωρίς να κάνει το ίδιο και στον αντίπαλό του για την ίδια παράβαση με αποτέλεσμα να επικρατήσει ο Κινέζος με πλειοψηφική απόφαση σε έναν κατά τα άλλα πολύ ισορροπημένο αγώνα.

Τέλος ο Αναστάσης Κοροβέσης αντιμετώπισε τον πολύ έμπειρο, Rami Kiwan και όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να επικρατήσει στην μεταξύ τους  αναμέτρηση.Μπράβο στους Αθλητές μας για τις εξαιρετικές προσπάθειές τους».