Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αυστραλία αναφέρουν πως στο ματς του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου ανάμεσα στον George Kambosos και τον Haney θα παρευρεθεί ένας κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής. Πρόκειται για τον Νίκο Βέρτη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βέρτης αναμένεται να δώσει το παρών για να απαγγείλει τον Εθνικό Ύμνο (όπως συνηθίζεται) πριν από τη ρεβάνς του Ελληνοαυστραλού μποξέρ οποίος θα διεκδικήσει πίσω τις ζώνες του.
Στο Contra μπορείτε να διαβάσετε αφιέρωμα στον Kambosos και την απόφασή του να αφήσει το σπίτι του και να εγκατασταθεί στο γυμναστήριο πριν από το ματς.
Παράλληλα, μαζί με τον Νίκο Βέρτη ως καλεσμένος αναμένεται να είναι και ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης. Μένει τώρα όλα τα παραπάνω ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα να επιβεβαιωθούν.

