15/02/2025

Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Μαγούλας: Συνεργασία με την ομοσπονδία για το ερχόμενο πρωτάθλημα

Με συνεργασία το επόμενο πρωτάθλημα

Ο Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος θα συνεργαστεί με την Ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας για το επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

“Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» Μαγούλας και τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας διοργανώνει Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας (εφήβων/νεανίδων και νέων ανδρών/νέων γυναικών), που θα γίνουν από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2025 στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Μάνδρας.

Συγκεκριμένα οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 15:00 έως τις 22:00 και οι τελικοί από τις 12:00 έως τις 18:00. Για το γεγονός αυτό αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις ο προπονητής του συλλόγου μας, Κώστας Χαζαρίδης, ο οποίος κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός στην περιοχή μας.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά να απολαύσετε ένα από τα ολυμπιακά αθλήματα”.