Δεύτερη νίκη στην επαγγελματική πυγμαχία πέτυχε πριν από λίγες μέρες η Άννα Μαρία “The Gun”, η οποία επικράτησε της Amira Cannizaro στο event Face Off.
Από την αρχή του αγώνα, η Άννα Μαρία έδειξε αποφασιστικότητα και έλεγξε τον ρυθμό, πιέζοντας συνεχώς την αντίπαλό της με καθαρά και δυνατά χτυπήματα. Στον δεύτερο γύρο, η υπεροχή της έγινε απόλυτη, με αποτέλεσμα ο προπονητής της Amira Cannizaro να πετάξει τη λευκή πετσέτα, δίνοντας τέλος στον αγώνα με τεχνικό νοκ άουτ.
Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της “The Gun” και τη δυναμική της παρουσία στο άθλημα της πυγμαχίας.
Ακολουθεί βίντεο με τη στιγμή του τελειώματος του αγώνα.
@annamaria_trf Stayed composed. Found the opening. KO. 🥊❤️ #boxing🥊 #proboxing #professional #foryoupage❤️❤️ #fy ♬ Trunks – A$AP Rocky

