04/05/2024

Xάλκινο για τον Γρηγόρη Ναζαρώβ

Ο αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Βικτώρια Ευόσμου Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 77 κιλών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling (Gistyle) της FILA(Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης) που διοργανώθηκε στο Londonτου Canada από τις 12 έως και 15 Ιουνίου 2013.

Στο κατάμεστο στάδιο του London, ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε με πάθος και πείσμα, κερδίζοντας τρεις από τους τέσσερις πολύ δυνατούς αντιπάλους του .

Σε δήλωσή του αναφέρει : ΄΄ Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα !!! Μετά από σκληρή αγωνιστική προετοιμασία πολλών μηνών χωρίς τραυματισμούς, κατέκτησα το πολυπόθητο μετάλλιο, έχοντας πάντα δίπλα μου τους προπονητές μου Σιδηρόπουλο Χρήστο και Γρηγορίου Ευδοξία . Ευχαριστώ από καρδιάς τον Νίκο Παπαγεωργίου για την εξειδικευμένη προπόνηση φυσικής κατάστασης , το teamτων X-tremestores, καθώς επίσης και τα SpyrosFoodsγια την συνεισφορά τους στην αυστηρά ελεγχόμενη διατροφή μου. Το τελικό αποτέλεσμα ελπίζω πως δικαιώνει κόπους μιας ζωής, κάνοντας περήφανη την χώρα μου αλλά και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης που είναι πάντα δίπλα μας παρά τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τελευταία ΄΄.

ΠΗΓΗ: SeLeo. gr