30/04/2024

Κάλλια Κουρούνη: Άλλαξα στυλ στο Golden Corner

Πιο επιθετική και με καλύτερα πατήματα η Κάλλια Κουρούνη πάει στην Γερμανία για τον δεύτερο σερί αγώνα της εκτός συνόρων. Η ίδια μιλάει για τα στοιχεία που άλλαξε στο παιχνίδι της μαζί με τον Νίκο Γιδάκο.

« Με τον δάσκαλο μου Νίκο Γιδάκο έχουμε δουλέψει παρά πολύ στο επιθετικό μου στυλ , αλλά όχι άσκοπες επιθέσεις . Πατάω σωστά και βγάλαμε εντελώς την κίνηση που πολλές φορές μου είχε μείνει χούι από το ερασιτεχνικό, να πηδάω σαν το κουνελάκι. Στο επαγγελματικό θέλουν νοκ άουτ και εμείς δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό, μια και με βοηθάει αρκετά , ότι είμαι δυνατή. Αυτό είναι το όπλο μου! Έχουμε χημεία με τον δάσκαλο, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και παρά το ότι είμαστε 3 εβδομάδες μαζί, με είδαν όλοι διαφορετική στην Γερμανία», ενώ όσον αφορά τον στόχο της, η δυναμική πυγμάχος είπε.

«Ακόμα είμαι στην αρχή, οπότε πρέπει να κοιτάω τις νίκες, γιατί πρέπει να φτιάξω ρεκόρ. Αλλιώς δεν θα δέχονται να με παίξουν τα μεγάλα ονόματα, αφού στόχος μας είναι μετά από επτά αγώνες να πάμε για Ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτό είναι το πλάνο του μάνατζερ μου και της ομάδας μου. Εγώ κοιτάω  μόνο τον Σαββατιάτικο αγώνα».

Τέλος για ενδεχόμενο αγώνα στην Ελλάδα η  Κουρούνη απάντησε:

 «Είμαι ανοιχτή σ’ όλες τις προτάσεις που αφορούν όλα τα στυλ. Kick, μποξ, MMA. Το έχω αποδείξει από το 2010 αυτό. Αλλά τουλάχιστον να αξίζει η πρόταση. Εγώ γεμίζω γήπεδα όταν παίζω Ελλάδα, οπότε το θέλω πολύ».