30/04/2024

Μεγάλο σεμινάριο AIKIDO από τον Shihan Urban Aldenklint (6o DAN AIKIDAI)

Δελτίο Τύπου

Το Σαββατοκύριακο 29/11-01/12 θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Aikido από τον Shihan Urban Aldenklint, 6th dan aikidai, για τους λάτρεις του Aikido.

Ο δάσκαλος Aldenklint ξεκίνησε aikido το 1977 στο Nakaima Aikido Club. Μαθήτευσε υπό τους Ichimura sensei και Igarashi Sensei.Το 1980 πήγε στην Ιαπωνία για ένα χρόνο πλήρους εκπαίδευσης στο Kobayashi Dojo και Hombu Dojo. Το 1981 ξεκίνησε το Urban & Ulf Linde club προκειμένου να αναπτύξει ότι είχε μάθει στην Ιαπωνία.Ο δάσκαλος Aldenklint τελεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο και είναι επικεφαλής των Kobayashi Dojo στην Ευρώπη.Ο δάσκαλος Aldenklint έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της Hellenic Aikido Partneship μιας ιδέας που ξεκίνησε από τη σχολή Μushindokan. Είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης και χορήγησης βαθμών dan.Η HAP έχει σαν σκοπό την προώθηση του aikido, μέσα από την ισότιμη συνεργασία των μελών της και την βοήθεια των νέων σχολών.

Η HAP έχει την υποστήριξη και τεχνική καθοδήγηση και από τους Yazuo Kobayashi, shihan, 8th dan Aikikai, Kazuo Igarashi sensei, shihan, 7th dan Aikikai, Ηiroaki Kobayashi, 6th dan Aikikai.

Τα μαθήματα θα γίνουν στο ΣΕΦ, Geobukan Ν.Φαλήρου, Αίθουσα 11, 1ος όροφος (Σάββατο και Κυριακή) και στην Ηλιούπολη, Κυδαθηναίων 5 (Δευτέρα).

Διοργανωτής των παραπάνω σεμιναρίων, είναι ο Νεκτάριος Μανάτος ο οποίος ασχολείται με το Aikido από το 1998. Είναι συνεργάτης της Geobukan Νέου Φαλήρου και της Geobukan Professional και αναγνωρισμένος προπονητής της ΓΓΑ από την ομοσπονδία του JuJitsu.

Ο Δάσκαλος AldenKlint είναι στη διάθεσή σας για παρουσιάσεις και συνεντεύξεις και θα χαρεί πολύ αν παρευρεθείτε κοντά μας στην εκδήλωση και μας τιμήσετε με τη παρουσία σας.

Urban Aldenklint 1