30/04/2024

Όταν… η EVERLAST δίνει το «παρών» παντού!!!

1) Σε 3 διοργανώσεις συμμετείχε η Everlast στα τέλη του προηγουμενου και στις αρχές αυτού του μήνα ως αποκλειστικος χορηγος.Εκτος των αλλων ολοι οι αγωνες διεξηχθηκαν με γαντια everlast

Extreme Fighting στη Θεσσαλονίκη

USF στη Θεσαλονίκη

Max Pain 8 στις Σέρρες

2) Σε fashion show, επιδείξεις μόδας και καλλιστεία συμμετείχε η Everlast κατα τη διάρκεια των δυο προηγούμενων εβδομάδων σε όλη την Ελλάδα.

3) Μια εκπληκτική φωτογράφιση για τα προϊόντα της εταιρίας Tapout εγινε στο MMA Gym. Πρωταγωνιστές ήταν οι αθλητες μας Γιώργος Κατσινόπουλος, Στέλιος Καρδαμίτσας και Γιώργος Βασιλόπουλος

Η Tapout αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία NTF οπως και η Everlast

http://www.ntf.gr/tapout/

http://www.facebook.com/pages/TapoutGR/421178054612665

4) Την ενδυματολογική επιμέλεια της ομάδας Ελλήνων διαιτητών πολεμικών τεχνών επωμίστηκε η Everlast. Μέλη της ομάδας θα διαιτητεύσουν και στο Κ1

5) Η Everlast στηρίζει τον Γιάννη Εξακουστίδη και ανέλαβε την ενδυματολογική επιμέλεια της ομάδας του, στα πλαίσια της συμμετοχής του στους αγώνες Κ1 το Σάββατο 15/12/2012.

6) Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ που έλαβε χώρα στην Κρακοβία της Πολωνίας ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης Γιάννης Αρζουμανίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο παίζοντας με εξοπλισμό Everlast. Χορηγός στην όλη προσπάθεια του Έλληνα αθλητή ήταν η Everlast.

7) Ο στόλος οχημάτων της Everlast επεκτάθηκε όπως και η γκάμα των προϊόντων στο Everlast Store όπου πλέον περιλαμβάνεται και ρουχισμός στα ήδη υπάρχοντα πυγμαχικά είδη, όργανα γυμναστικής, είδη fitness και επαγγελματικό εξοπλισμό. Επίσης η γκάμα ρούχων της Tapout ειναι και αυτή διαθέσιμη.

8) Υποψηφιότητα για τρίτη φορά για το βραβείο καλύτερου κατασκευαστή εξοπλισμού ΜΜΑ της χρονιάς προτάθηκε στην Everlast. Ένα βραβείο το οποίο κατέκτησε τα δύο προηγούμενα έτη.

Όλα τα νέα της Everlast μπορείτε να τα δείτε στην κοινότητα του facebook https://www.facebook.com/EverlastGR 

no images were found