30/04/2024

Απολογισμός του Battle 8 από τον Κώστα Αθανασόπουλο!

Ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς για τους Fighters, που πέτυχαν το απόλυτο 4Χ4 στο “The Battle 8”! Θριαμβευτής της τετράδας στα 81κ. ο Παύλος Μήσιας, άνετη νίκη για την Μαρία Σεμερτζόγλου, βρίσκει ρυθμό ο Νίκος Χύσεν. Σχολιάζει ο Κώστας Αθανασόπουλος:

Τελικός Τετράδας 81κ., Κ-1 Παύλος Μήσιας (Fighters) vs El Shid Grunda (Κρητικός) Νικητής: Μήσιας με πλειοψηφική απόφαση

Ημιτελικός Τετράδας 81κ., Κ-1 Ιsmael El Bruzini (Μάλλιος) vs Παύλος Μήσιας (Fighters) Νικητής: Μήσιας στον έξτρα γύρο

Δυναμικά επέστρεψε στην εγχώρια kickboxing σκηνή και συγκεκριμένα στην κατηγορία των 80κ. ο Παύλος Μήσιας. Μετά από δύο πολύ σκληρούς αγώνες (και συνολικά επτά γύρους) κέρδισε την τετράδα του “The Battle 8” με έπαθλο 2.000 ευρώ και την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου σε μελλοντική διοργάνωση. Για να συμβεί αυτό νίκησε κατά σειρά τους Ismael El Bruzini στον ημιτελικό και El Shid Grunda στον μεγάλο τελικό.

Κ. Αθανασόπουλος: «Και οι δύο αγώνες ήταν ντέρμπι πάνω στο ρινγκ, με το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμάς. Όσον αφορά τον πρώτο ημιτελικό με τον El Bruzini ενημερωθήκαμε ότι εν τέλει το αποτέλεσμα προέκυψε με K-1 rules, δόθηκε ισοπαλία και μας ζητήθηκε να παιχθεί έξτρα γύρος. Σεβόμενοι την αντίπαλη γωνία και για να μην δημιουργηθεί θέμα το δεχθήκαμε άμεσα. Γι’ αυτό θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Παύλο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που το ήθελε προκειμένου να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το αποτέλεσμα».

Boxing, 59κ., 4X2′ Μαρία Σεμερτζόγλου (Fighters) vs Galina Giumliiska (ΒΟΥ) Νικήτρια: Σεμερτζόγλου με ομόφωνη απόφαση

«Μίλησε» η διαφορά ποιότητας. Αήττητη συνεχίζει η Μαρία Σεμερτζόγλου καθώς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Galina Giumliiska. Με επαγγελματική εμφάνιση δεν πτοήθηκε από το «άτσαλο» παιχνίδι της αντιπάλου της και ανακηρύχτηκε νικήτρια με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Κ. Αθανασόπουλος: «Αρχικά αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος για γυναίκα πυγμάχο -εντός των συνόρων- με επαγγελματική κάρτα. Στο αγωνιστικό μέρος, η Μαρία ήταν πιο ανανεωμένη από ποτέ και προετοιμασμένη για έξι γύρους, αλλά δεν βοήθησε η αντίπαλός της (πολλά σκυψίματα) να βγει ένα καλύτερο παιχνίδι».

Κ-1 67κ., 3×3′ Νίκος Χύσεν (Fighters) vs Δημήτρης Σύλλας Νικητής: Χύσεν με ομόφωνη απόφαση Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Νίκος Χύσεν χωρίς να επηρεαστεί από την αποχή από την αγωνιστική δράση, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον αξιόλογο Δημήτρη Σύλλα. Αυτό ήταν το δεύτερο επίσημο ματς του “minigun” (ύστερα από τον τραυματισμό στο χέρι) που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.

Κ. Αθανασόπουλος: «Έδειξε σε καλή κατάσταση, ειδικά αν υπολογίσουμε το διάστημα της αποχής του λειτούργησε πολύ καλά. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, βγάζει εμπειρία πάνω στο ρινγκ. Προσεχώς θα τον δούμε σε χαμηλότερη κατηγορία βάρους».

Η μάχη της εξέδρας

Όπως και κάθε άλλη φορά, οι Fighters είχαν αμέριστη στήριξη από τον κόσμο τους, που έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο και κέρδισε την μάχη της εξέδρας.

– See more at: http://www.fightersclub.gr/index.php/nea/item/158-fighters-battle-8-anaskopisi#sthash.RxwV7Oas.dpuf