30/04/2024

Γιάννης Μιχαλόπουλος: Mε είχαν τελειωμένο, πήρα το αίμα μου πίσω!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Best Fighter ήταν και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος που είχε καλή απόδοση και πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Στέλιο Παπαδόπουλο. Ο ίδιος μίλησε στο Fightsports. gr για το γεγονός πως πήρε το αίμα του πίσω, ενώ τον θεωρούσαν «τελειωμένο» όπως λέει, ενώ τόνισε πως δεν τον σεβάστηκαν τόσο ο αντίπαλος του, όσο και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

« Πήρα το αίμα μου πίσω, διότι από λάθος μου που έπαιξα στο πρώτο ματς, άρχισαν να λένε πως είμαι τελειωμένος, ενώ έχω παίξει πολύ μεγάλους αγώνες και πάντα με τους πιο δύσκολους αντίπαλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου. Πάντα είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Πιστεύω ότι δεν ήμουν αυτός που ήθελα, διότι μία εβδομάδα πριν ήμουν άρρωστος. Θα προσπαθώ σε κάθε αγώνα να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί δουλεύω σκληρά και πιστά», τόνισε αρχικά ο «Natural», που σε ερώτηση μας για ποιο λόγο έκανε την χειρονομία προτρέποντας τον κόσμο να σωπάσει, ήταν κατηγορηματικός.

« Η κίνηση που έκανα προς τον κόσμο ήταν διότι δεν με σεβάστηκαν ούτε πριν, ούτε κατά την διάρκεια του αγώνα. Όταν έφαγα το knock down δεν με σεβάστηκε ούτε ο Παπαδόπουλος ούτε ο κύριος Κωνσταντινίδης. Έκαναν πολλά άσχημα πράγματα. Οπότε η κίνηση αυτή που έκανα ήταν απλά για να κλείσουν πολλά στόματα», ανέφερε ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους που δεν είναι αρνητικός σε μία νέα μάχη με τον Παπαδόπουλο.

« Δεν έχω πρόβλημα να παίξω με κανέναν αρκεί να είναι στα κιλά μου και να πληρωθώ ανάλογα. Αλλά να είναι, όχι να το λέμε και να μην είναι. Αυτό δείχνει αντιεπαγγελματισμό», επεσήμανε ο Μιχαλόπουλος που καταλήγοντας μίλησε για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς στο Fightsports tourmament, κόντρα στον καβαλιώτη αθλητή.

« Δεν άλλαξα κάτι απλά είχα πει και σε παλαιότερη συνέντευξη μου, πως θα μπορώ να χτυπηθώ και να χτυπήσω. Για μένα κάθε αθλητής είτε είναι επαγγελματίας είτε είναι ερασιτέχνης, ασχέτως αποτελέσματος είναι πάντα νικητής. Είναι δύσκολο το να παίζεις μπουνιές, να παλεύεις κάθε μέρα με τα όρια σου, τον εγωισμό σου και τον εαυτό σου. Οπότε και ο Στέλιος είναι νικητής. Απ’ότι μου είπαν ήταν ο καλύτερος αγώνας και χαίρομαι γι’ αυτό. Ευχαριστώ πολύ το fightsports.gr για την ευκαιρία που μου δίνει να μιλήσω».