30/04/2024

Mαρία Πανταζή: Η ΑΕΚτζού Iron Barbie που κατακτάει τα ρινγκ

Σε ένα κόσμο σκληρό, όπως αυτό του Kickboxing, η Μαρία Πανταζή αποδεικνύει πως μία γυναίκα όλα τα μπορεί… Πρωταθλήτρια, με μία ντουζίνα τίτλους εντός και εκτός συνόρων και πάνω απ’ όλα με ΑΕΚτζήδικη ψυχή.

«Η ΑΕΚ για μένα είναι ιδέα. Είναι κάτι πέρα από τον αθλητισμό. Είναι ίσως τρόπος ζωής. Κάτι που μου μετέδωσε ο πατέρας μου κι εγώ το ακολούθησα απερίσπαστη. Όταν οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ κατηγορία, ήταν ένα γεγονός που με στεναχώρησε», ήταν τα πρώτα λόγια της Iron Barbie, που μίλησε στην συνέχεια για το εκπληκτικό κόσμο της Ένωσης.

« Τρελαίνομαι με τον παλμό της εξέδρας. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Συνήθως προτιμώ αγώνες χάντμπολ ή βόλεϊ, αλλά ακόμη κι εκεί που δεν είναι τόσο δημοφιλές άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, γίνεται πανικός στην εξέδρα! Ρυθμός, τα τύμπανα, τα συνθήματα, με εξιτάρουν τρομερά!!! Θέλω πραγματικά και εγώ στους αγώνες να έχω την υποστήριξη των ΑΕΚτζήδων, θα ήταν ένα επιπλέον όπλο για μένα πάνω στο ρινγκ».

«Κάθε δυσκολία σε κάνει πιο δυνατό. Κι εγώ στην καριέρα μου έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες, άσχημα αποτελέσματα, αλλά βρήκα την δύναμη να σηκώσω κεφάλι. Έτσι θα κάνει και η ΑΕΚ, ξεκινώντας από μηδέν. Θα γίνει όπως ήταν δυνατή και θα διεκδικεί τίτλους», ανέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που στην συνέχεια μίλησε για τους φίλους μέσα στο χώρο.

« Ο Φάνης Τσαούσης είναι σύζυγος της κολλητής μου. Με παρότρυναν πάντα να τους ακολουθώ στο γήπεδο και έτσι δεν γινόταν να μη «κολλήσω» το «μικρόβιο», τόνισε η Πανταζή που αν δεν έκανε Kickboxing, θα τιμούσε την φανέλα της ΑΕΚ στο μπάσκετ! « Το μπάσκετ μου αρέσει πολύ σαν άθλημα. Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά, αλλά με κέρδισε τελικά το ρινγκ».

Σε ερώτηση μας πως θα συμπεριφερόταν σε μία αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Iron Barbie, απάντησε χιουμοριστικά. « Θα θυμόμουν όλα αυτά που έχουν κάνει στην ΑΕΚ, για να ανέβω «ντοπαρισμένη» ψυχολογικά και να της δώσω ένα μάθημα. Δεν έχω πρόβλημα που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, αλλά θα την έκανα να αλλάξει σίγουρα ομάδα πάνω στο ρινγκ».

Η ευχή της Iron Barbie

« Για την ΑΕΚ ότι και να ευχηθώ, ξέρω ότι θα βρει τον δρόμο της. Το μόνο που θέλω είναι να αποκτήσει ξανά το γήπεδο της και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Οι ΑΕΚτζήδες να μην χάνουν την πίστη τους. Όσον αφορά το δικό σας ξεκίνημα εύχομαι πολλές επιτυχίες στην εφημερίδα που έχει αφήσει εποχή. Μεγαλώσαμε με τον Δικέφαλο και με αυτόν θέλουμε να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και πάντα επιτυχίες»!!!

ΠΗΓΗ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ