30/04/2024

Μία τυπική μέρα στο γραφείο!

Ο Μάνος Ναβροζίδης… ξενυχτισμένος και «ηττημένος» σχολιάζει την άνετη νίκη του Floyd Mayweather ο οποίος «πούλησε» πριν από λίγες ώρες το πιο ακριβό ιδιαίτερο μάθημα πυγμαχίας.

Ομολογώ πως ήμουν απόλυτα προετοιμασμένος τούτη εδώ την ώρα να σας γράφω για την εκθρόνηση του Floyd Mayweather, παρ’όλα αυτά ο «Mr. 45-0» με… χάζεψε όπως ακριβώς… χάζευε για 12 γύρους τον νεαρό Saul «Canelo» Alvarez.

Η απειρία του Μεξικανού έπαιξε καταλυτικό ρόλο, καθώς από τον πρώτο κιόλας γύρο «κυνηγούσε» άνευ λόγου και αιτίας τον… Bruce Lee, Floyd Mayweather ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα πιο γρήγορα πόδια του μάζεψε πάνω στο… βήμα αρκετά σημεία.

Όσον αφορά την διαβόητη δύναμη του Saul, αυτή δυστυχώς για τους φανς του δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ήταν σχεδόν αδιανόητο να δεις τον Canelo να εγκλωβίζει τον σε συνεχή κίνηση επιστήμονα του μποξ.

Ίσως να έφταιξε και το γεγονός ότι ο Alvarez ήταν παθητικός στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν πίεσε με το… καλημέρα, όπως πίστευαν όλοι, ακόμη και ο Mayweather.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά κρατάμε ότι είναι κρίμα να χαθεί τώρα από τον… χάρτη ο κοκκινομάλλης μποξέρ, αφού αν μαζέψει μια πεντάδα σοβαρούς αγώνες, πραγματικά θα είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Mayweather, έστω κι αν έχει μία ήττα απ’αυτόν!

Σχετικά με τον Floyd, αυτός είναι απρόβλεπτος… Προσωπική μου άποψη είναι πως θα ανακοινώσει τον αντίπαλό του μετά τις 23 Νοεμβρίου. Μετά δηλαδή από το παιχνίδι του Pacquiao… Αν και ο Mayweather μοιάζει να μην μπορεί να χάσει από κανέναν.