30/04/2024

Μήνυμα Δ/τη επικοινωνίας ΕΟΦΠ Πάρη Κουρτζίδη

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του Δ/τη επικοινωνίας ΕΟΦΠ Πάρη Κουρτζίδη σχετικά με την σημερινή οριστική απόφαση παραμονής της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

Η Ελλάδα ήταν παρούσα στη μάχη, όπως ειχε χρέος άλλωστε, για τη διάσωση της Πάλης!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης πρωτοστάτησε, δίνοντας ιδέες και μεγάλους αγώνες για την παραμονή της Πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων…

Με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία και την ειδική Τελετή που διοργανώθηκε, η ΕΟΦΠ δια χειρός του Προέδρου της και πρώην Ολυμπιονίκη, Κώστα Θάνου, έστειλε μαζί με την FILA, δια μέσου του Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Νέναντ Λάλοβιτς, το πιο ηχηρό και, όπως όλα δείχνουν, το πιο ισχυρό μήνυμα της: Πάλη. Για Πάντα. Μαζί!!!!!!

Η Πάλη ήταν, είναι και θα είναι για ΠΑΝΤΑ Ελληνική και Ολυμπιακή!!!!!! Αναπόσπαστο και ζωντανό κομμάτι των Ολυμπιακών Αγώνων – και δη του Ολυμπιακού Ιδεώδους!!!!!!

Αύριο (σ.σ σήμερα)-Πρώτα ο Θεός- περίπου στις 7 μμ (ώρα Ελλάδας) θα είμαι στην ευχάριστη θέση (πιστεύω) να σας ενημερώσω για την οριστική και ιστορική απόφαση της ολομέλεια της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάζει στο Μπουένος Άιρες, τόσο για την (επαν)ένταξη της Πάλης όσο και για το ποιος θα ‘ναι ο διάδοχος του Ρογκ (στην Προεδρία της ΔΟΕ), αλλά και για το ποια πόλη τελικά θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!!!!!!

Καλή μας Επιτυχία!!!!!!