30/04/2024

Εύαθλος Λευκάδας Νυδρίου: Camp στην Λευκάδα με πρωταθλητές

Δυνατό camp στην Λευκάδα

Η «καρδιά» του  Ταεκβοντο χτυπάει  στη Λευκάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εύαθλου Λευκάδας-Νυδρίου.

«Ξεκίνησε την Παρασκευή  το 2ο Tαεκβοντο ITF Summer Camp στο Νομό Λευκάδας με την παρουσια  Πανελλήνιων , Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Ελλήνων πρωταθλητων.

Στο Camp διδάσκουν δύο πολυ εμπειροι δασκαλοι με αρκετες επιτυχίες προσωπικες αλλα και με τους συλλόγους τους.  Ο Μαστερ Παπαδιωτης Γεώργιος VIII DAN υπεύθυνος διαιτησίας στο ελληνικο Ταεκβοντο και ο Νικολαΐδης Χαραλαμπος VI DAN Προπονητης της Εθνικής Ελλάδος Ταεκβοντο.

Το 2ο  Tαεκβοντο Summer Camp διοργανώνεται απο τον ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών  Λευκάδας – Νυδρίου Εύαθλο με την έγκριση της Ομοσπονδίας της ΑΟΤΕ  και υπεύθυνο Διοργάνωσης το Διεθνή Εκπαιδευτη Καββαδία Ευστάθιο αλλα και με αρκετη σοβαρη δουλειά απο το προεδρείο του συλλόγου ο οποιος εδω και πολλα χρονια με παρομοιες μεγαλες εκδηλώσεις δινει ευκαιρίες σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Ευχαριστούμε θερμα το Δημο Λευκάδας για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκάδας και του γηπέδου 5χ5 του Δήμου Λευκάδας και τους χορηγούς μας την καβα Καββαδας,  την εταιρεια Συρρακο και το κατάστημα Profi. Θα ακολουθήσει αναλυτικο δελτιο στο τελος της εκδήλωσης.Καλη συνέχεια ευχόμαστε σε ολους τους συμμετέχοντες».