30/04/2024

Adrianna Lima: «Με το μποξ ανακάλυψα την εσωτερική μου δύναμη»

Μία καταπληκτική γυναίκα με τα…όλα της

Από τα άπερκατ μέχρι τα hook το μποξ σήμερα είναι η top επιλογή για τους πιο γυμνασμένους celebrities. H Αdrianna Lima μάλιστα πρωτοστάτησε σε αυτό διαφημίζοντας την πυγμαχία με κάθε τρόπο. 

Η Lima θεωρεί την πυγμαχία ως απόλυτη πρόκληση για βγάλει την εσωτερική της δύναμη. Καταφέρνει όπως λέει να ενισχύσει την σωματική και πνευματική της δύναμη που ήταν βαθιά κρυμμένη.

Η θέληση να πετύχει ενισχύεται μέσω του σπορ και συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να ακολουθήσουν τον δρόμο της. Στις 8 Μαρτίου που ήταν η μέρα της γυναίκας, παραχώρησε συνέντευξη που μιλάει για τα οφέλη της πυγμαχίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

It’s finally here! New CLUB LIMA collection with @PUMA 🥊#ALxPUMA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις

«Είμαι μεγάλη υποστηρίκτρια της πυγμαχίας. Όταν έμενα στην Νέα Υόρκη μου σύστησαν το σπορ. Μετακόμισα στο Μαϊάμι και βρήκα έναν νέο φοβερό προπονητή. Όταν είσαι στο γυμναστήριο, γυμνάζεις και το μυαλό σου. Είναι σαν μία δεύτερη θεραπεία. Ερωτεύτηκα το μποξ και αυτό το γυμναστήριο(5th St. Gym). Έχουν περάσει εννέα χρόνια και δεν έχω δει ποτέ πεσμένο ψυχολογικά τον προπονητή μου(Dino).

Όταν ξεκίνησα η πυγμαχία δεν ήταν δημοφιλής για τις γυναίκες. Ήταν ένα αντρικό σπορ. Μετά όμως με κέρδισε. Δεν ένιωθα πολύ δυνατή αλλά μετά κατάλαβα την δύναμη μου.

Υπάρχουν μέρες που νιώθω πως δεν μπορώ να βγάλω την προπόνηση. Εκεί προσπαθώ να επιμείνω. Όλοι είναι ικανοί να το κάνουν. Κάθε άνθρωπος μαθαίνει διαφορετικά. Άλλος γρήγορα, άλλος αργά. Το κλειδί είναι να μην τα παρατάς όποιος από τους δύο και να είσαι».