30/04/2024

Κουτσομπίνας και Σχίζας συγκρούονται στο Road to Muay Thai Grand Prix

Γεμίζει η κάρτα του Road to Muay Thai Grand Prix

Ο Τάσος Κουτσομπίνας και ο Στάθης Σχίζας είναι τα νέα ονόματα στην κάρτα του Road to Muay Thai Grand Prix. Αναλυτικά η ανακοίνωση του promotion:

«Το βαρύ πυροβολικό έφτασε. Δύο αθλητές αξιόμαχοι και θεαματικοί σε μια μάχη στα βαριά κιλά της κατηγορίας του KGP έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κερδίσουν το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του Kickboxing Grand Prix. Όμως, όπως ξέρουμε όλοι πολύ καλά, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ένας θα προχωρήσει μπροστά και ένας θα μείνει πίσω. Ποιος θα κάνει το μεγάλο βήμα;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τάσος Κουτσομπίνας vs Στάθης Σχίζας Το βαρύ πυροβολικό έφτασε! Δύο αθλητές αξιόμαχοι και θεαματικοί σε μια μάχη στα βαριά κιλα της κατηγορίας του KGP έτοιμοι να τα δώσουν ολα και να κερδίσουν το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του Kickboxing Grand Prix. Όμως, όπως ξέρουμε όλοι πολύ καλά, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ένας θα προχωρήσει μπροστά και ένας θα μείνει πίσω. Ποιός θα κάνει το μεγάλο βήμα; 23 February, Peiraeus 117, be there. *Η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση ξεκίνησε!! Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας σε προνομιακή τιμή προπώλησης σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδας και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://tickets.public.gr/event/road-to-MTGP-and-KGP-Athens/

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muay Thai Grand Prix – Greece (@muaythaigp_greece) στις