30/04/2024

Η νέα γενιά του Ελληνικού kickboxing στην Elite Fightsports

Τρεις αθλήτριες πρώτης γραμμής διαθέτει η ομάδα του Βασίλη Παπανικολάου στην Elite Fightsports και σύντομα θα τις δούμε αγωνιζόμενες στα μεγαλύτερα ρινγκ της χώρας. 


Ο λόγος για την Λυδία Αθηνά Χατζηγεωργίου, την Δήμητρα Πλέσσα και την Αλεξάνδρα Σαββοπούλου. Παρακάτω θα γνωρίσουμε τις τρεις αθλήτριες:

Λυδία Αθηνά Χατζηγεωργίου

Η Λυδία Αθηνά Χατζηγεωργίου είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην κατηγορία των 62 κιλών. Αγαπημένο της χτύπημα το δεξί hook. Έχει σύνολο 15 αγώνων σε kick light και light contact στα πρωταθλήματα της WAKO.

«Στόχος μου είναι να αποκτήσω τον τίτλο μίας άξιας αθλήτριας στο υψηλότερο επίπεδο».

Δήμητρα Πλέσσα

Η Δήμητρα Πλέσσα είναι 17 ετών. Αγαπημένο της χτύπημα η γυριστή κλωτσιά. Έχει 19 επίσημους αγώνες στα στυλ kick light, light contact, low kicks στα πρωταθλήματα της WAKO. Τα αγωνιστικά της κιλά είναι στα 57.

«Ο στόχος μου είναι να φτάνω κάθε φορά στο σημείο να ξεπερνάω τον εαυτό μου σωματικά και ψυχικά, καθώς και να πετύχω υψηλού επιπέδου διακρίσεις» .

Αλεξάνδρα Σαββοπούλου

 

Η Αλεξάνδρα Σαββοπούλου είναι 23 ετών και τα αγωνιστικά της κιλά είναι τα 60. Έχει 20 αγώνες στο ενεργητικό της στα πρωταθλήματα της WAKO (kick light – light contact). Αγαπημένο της χτύπημα τα διπλά λακτίσματα σε διαφορετικά ύψη.

«Θέλω να γίνω η καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία των 60 κιλών στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO».