30/04/2024

Τρελά σενάρια για νοκ άουτ του Joshua από τον Dawejko

Ο Joey Dawejko προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη του με τον Murat Gassiev στις 27 Ιουλίου.


Πριν το ματς του Anthony Joshua με τον Andy Ruiz, o Dawejko φέρεται να έκανε σπάρινγκ με τον Βρετανό τον οποίο έριξε νοκ άουτ!

Ο μάνατζερ του Joshua, Eddie Hearn, αρνήθηκε το γεγονός, ωστόσο το σενάριο λέει πως για να κρατήσει μυστικό το σπάρινκ ο Dawejko, του προσφέρθηκε το μεγάλο ματς με τον Gassiev.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις καθότι ο Dawejko δέχτηκε μέχρι και απειλές για την ζωή του, επειδή υποστηρίζουν πως διέρρευσε το γεγονός. Κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια καθώς ο Hearn ρωτήθηκε από δημοσιογράφο και απλά επιβεβαίωσε πως Joshua και Dawejko έκαναν σπάρινγκ με την έκβαση του να είναι άγνωστη.

Πρόσφατα ο Dawejko ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει τα σενάρια και ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποκαλύψει τι έγινε στο περίφημο σπάρινγκ.

Να θυμίσουμε πως και ο Andy Ruiz έχει κάνει παλαιότερα σπάρινγκ με τον Dawejko, ενώ ο Joshua στην συνέντευξη τύπου με τον Ruiz εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι το οποίο υπογράμμισε πως είναι από από αισθητική επέμβαση.

Γενικότερα πάντως ο Joshua είναι «ανοιχτό βιβλίο» αφού στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως έφαγε νοκ άουτ από τον David Price.