30/04/2024

Οι κυρίες του Καράτε αποκλειστικά στο Fightsports.gr!

Εντός των επόμενων ημερών ξεκινάει στη γείτονα Τουρκιά το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από έξι αθλητές. Σύμφωνα, το fightsports.gr φιλοξενεί τις τρεις πρωταθλήτριες οι οποίες δηλώνουν πανέτοιμες για μετάλλια…

Βίκυ Κοσμίδου:

Aναχωρούμε για την Μερσίνα της Τουρκίας με μεγάλες προσδοκίες για μετάλλια! Αν και ολιγομελής η αποστολή του ΚΑΡΑΤΕ ευελπιστούμε για μεγάλες επιτυχίες και ελπίζω προσωπικά να επαναλάβω την επιτυχία που σημείωσα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από ένα μήνα.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως οι Μεσογειακοί Αγώνες ήταν να πραγματοποιηθούν στο Βόλο, την πόλη μου δυστυχώς όμως τα πράγματα αλλάξαν. Γι’αυτό θα προσπαθήσω να χαρίσω ένα μετάλλιο νιώθοντας ότι παίζω μπροστά στους συμπολίτες μου!

Βίκυ Πανετσίδου:

Μετά από μια πολύ δυνατή και απαιτητική προετοιμασία είμαι έτοιμη για μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις στον χώρο του αθλητισμού! Ανυπομονώ να ανέβω στο τατάμι… Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές!

Έλενα Χατζηλιάδου:

Είμαι πολύ περήφανη που θα συμμετάσχω και θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε τέτοιους σπουδαίους αγώνες, όπως το μεσογειακό που έχει τον χαρακτήρα μιας “μικρής” Ολυμπιάδας και γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια.