30/04/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας: Ξεχώρισαν Καλτση και Μπιτσικώκου

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ/Ε/Ν και ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας επέστρεψε για μια ακόμη φορά με δύο μετάλλια στις αποσκευές του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σε ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν και ο μοναδικός σύλλογος από την πόλη μας που οι αθλητές του διακρίθηκαν. Η σωστή συνεργασία των αθλητών με τον προπονητή τους αλλά και εξαιρετικές εγκαταστάσεις του συλλόγου έχουν φέρει τον σύλλογο εδώ και 18 χρόνια στους κορυφαίους της Ελλάδας. Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν το καλύτερο.

Οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα μετάλλια στις κατηγορίες των νεανίδων ήταν:

Καλτση Φαίη χάλκινο μετάλλιο στα -46 κιλά μετά από 2 νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις. Στον ημιτελικό δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού τον τελευταίο μήνα παίρνοντας τους βαθμούς για την εθνική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2020.

Μπιτσικωκου Δήμητρα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία-63 κιλά νεανίδων μετά από 3 αγώνες. Στον ημιτελικό ηττήθηκε ενώ ήταν μπροστά στο τελευταίο δευτερόλεπτο από μια πολύ καλή αθλήτρια.

Η Δήμητρα πέρασε πρώτη στην βαθμολογία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2020. Η αθλήτρια έχει ήδη πάρει την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο.

Οι αθλητές που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια παρόλο την καλή τους εμφάνιση ήταν οι :

Φλωροσκουφης Παναγιώτης, Μεσυνδιανου Ρωμαλέα, Τσιγκας Λεωνίδας, Τσωλη Μαρία, Τσιγκα Μαριτινα, Καπουτση Ιωάννα, Δημητρακόπουλος Θανάσης.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή τους για τις εξαιρετικές διακρίσεις».