30/04/2024

Fight Club Γαλάτσι: Η Αγαθαγγελίδου προσπάθησε να χτυπήσει περίτεχνα

Το Fight Club Γαλάτσι εξέδωσε ανακοίνωση για την ήττα της Δήμητρας Αγαθαγγελίδου κόντρα στην Ξανθή Ραυτοπούλου, τονίζοντας πως προσπάθησε να επικεντρωθεί στο τεχνικό κομμάτι ωστόσο η δύναμη της αντιπάλου υπερτέρησε. Αναλυτικά:


«Στα superfights του Road to Muay Thai Grand Prix, χθες Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, αγωνίστηκε η αθλήτρια του Fight Club Galatsi, Δήμητρα Αγαθαγγελίδου απέναντι στην Ξανθίππη Ραυτοπούλου, του ‘EFL Academy’, σε μια μάχη Κ1 rules στην junior flyweight κατηγορία.

Η Δήμητρα δεν κατάφερε να αποδώσει βάσει δυνατοτήτων, αφού την σταμάτησαν τα δυνατά χτυπήματα της αντιπάλου της. Προσπαθώντας να χτυπήσει περίτεχνα, έπεσε πάνω σε μια δυνατότερη και πιο έμπειρη αντίπαλο. Παρ’όλα αυτά, άντεξε τα χτυπήματα, ανταπέδωσε και πίεσε μέχρι τέλους, χάνοντας τελικά στα σημεία, με πλειοψηφική απόφαση, σε μια όμορφη διοργάνωση γεμάτη κόσμο.

Συγχαρητήρια και στις 2 αθλήτριες για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, σε διοργανωτές, διαιτητές και παράγοντες για μια άρτια διοργάνωση και ευελπιστούμε στη γρήγορη επιστροφή της αθλήτριας μας στα ρινγκ».