30/04/2024

Το promotion ΕΜ Legend αναλύει τις δυνατότητες του Μπούκη για το ματς με τον Yodwicha

Ένα μεγάλο παιχνίδι έρχεται για τον Γιάννη Μπούκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο απέναντι στον Ταϊλανδό  Yodwicha, με το promotion ΕΜ Legend να αναλύει τον Έλληνα πρωταθλητή. 


Στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο Yodwicha είναι αήττητος και τον αποκαλούν «βασιλιά». Αναλυτικά:

«O Yodwicha είναι αήττητος στο EM Legend αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αθλητές να τον αντιμετωπίσουν. Έτσι δημιουργείται ένας βασιλιάς. Ο βασιλιάς του Thai Yodwicha είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Μπούκη που είναι ένας Έλληνας ήρωας. Έχει τίτλους παγκόσμιους της WKU το 2016 και το 2017. 

Έχει κερδίσει τον  Song Shaoqiu. Το ματς ήταν συναρπαστικό. Ο Μπούκης έδειξε από την αρχή τις πυγμαχικές του ικανότητες και την δύναμη του. Ο Μπούκης χρησιμοποίησε το κλασικό Ευρωπαϊκό στυλ. Ο αντίπαλος του δεν μπόρεσε να τον απειλήσει με λακτίσματα. Η μέθοδος του Μπούκη ήταν πολύ εύστοχη με κοντινούς συνδυασμούς. 

Στο τέλος η πυγμαχική του μέθοδος ήταν το μεγάλο του όπλο, όπως και τα λακτίσματα και η εσωτερική του δύναμη. Είναι ολοκληρωμένος μαχητής και τέλειος αντίπαλος για τον Yodwicha. 

Έχει καλή φυσική κατάσταση και αποδέχεται τις προκλήσεις, έχοντας background και σε άλλες πολεμικές τέχνες όπως το Ταεκβοντο και το Καράτε. Στις 28 Ιουλίου οι δύο τους παίζουν στο EM Legend 32. Θα δούμε ποιος θα είναι ο νικητής», καταλήγει η ανακοίνωση.