30/04/2024

Ένας «μασκοφόρος» για Κακουμπάβα στο Grand Prix

Γεννημένος για τα δύσκολα είναι ο Μελέτης Κακουμπάβας που καλείται να το αποδείξει στις 16 Ιουνίου στο Muay Thai Grand Prix απέναντι στο Mitch “The tzoker” Farel από την Γαλλία.


Ο Κακουμπάβας προέρχεται από πρόσφατο διπλό στην Εσθονία επί του Maxim Spodarenko και ευελπιστεί να συνεχίσει τις νίκες και να δικαιολογήσει τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα kickboxer που του προσδίδει το μαχητικό κοινό της χώρας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του promotion:«Αυτός είναι ο Γάλλος πρωταθλητής του MTGP, που επέλεξε το management του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού μαχητικού show για να αντιμετωπίσει τον Ελληνα πρωταθλητή Μελέτη «the nightmare” Κακουμπάβα.

Επικίνδυνος και απρόβλεπτος ο Τζοκερ, με πολλούς αγώνες και μεγάλες νίκες στο παλμαρέ του, με κορυφαία την νίκη που έκανε στο πρόσφατο ντεμπούτο στο Glory.

Θα γελάσει ο Τζόκερ ή θα γίνει η μέρα της 16ης Ιουνίου ο “εφιάλτης”του; Η μάχη πάντως θα αρχίσει από το staredown γιατί ο Γάλλος πρωταθλητής θα έρθει προκλητικός αλλά ο Μελέτης δεν είναι κανένα παιδάκι να τα δέχεται αυτά.

Η συνέχεια θα δοθεί στο ρινγκ γιατί κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω και οι δύο μαχητές δηλώνουν σίγουροι για την κατάκτηση της ζώνης του ΚGP. 16 Ιουνίου, στην κατάμεστη Αρένα του Έναστρον, θα γίνει η μητέρα των μαχών, θα γίνει χαμός».