30/04/2024

Πανικός με ναζιστικό τατού του άντρα της Andrea Lee

H ΚGB Lee εντυπωσίασε τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Veronica Macado στο UFC Fight Night 129.


Τα πάντα όμως γύρισαν εναντίον της, όταν οι φανς διαπίστωσαν πως ο σύντροφος της Donny Aaron φέρει στο αριστερό του χέρι ένα ναζιστικό σύμβολο. Η Lee δέχτηκε δριμεία κριτική για το γεγονός και απάντησε στο κοινό, ζητώντας να μην είναι τόσο ευαίσθητο!

«Κανείς από εμάς δεν είναι ρατσιστής. Έχουμε μέσα στο σπίτι μας έναν Ασιάτη, έναν μαύρο και ζούμε μαζί. Eίναι ένα απλό τατουάζ που απέκτησε ο Donny στην φυλακή. Ξεπεράστε το. Μην είστε τόσο ευαίσθητοι», είπε η Lee μεταξύ άλλων.

Πάντως μία μέρα μετά είχε πιο απολογητικό ύφος στις δηλώσεις της: «Tα λόγια μου ήταν καθαρά για να υπερασπιστώ τον άντρα μου όχι το τατού. Δεν το παίρνω χαλαρά το θέμα, ούτε την σημασία και την ιστορία του συμβόλου.

Έκανε ένα λάθος όταν ήταν νέος αλλά δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είναι σήμερα. Όταν τον γνώρισα, τον ρώτησα για το τατού και μου είπε πως έχει αλλάξει πλέον.

Όσο περνούσε ο καιρός και τον μάθαινα σαν άνθρωπο, τόσο λιγότερο έδινα σημασία σε αυτό το τατουάζ. Ζητώ συγνώμη για τα πρώτα μου λόγια. Δεν είμαι ρατσίστρια, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου», δήλωσε η KGB.