30/04/2024

Αλ. Γκερέκος για GFC 4: «Το κοινό θα εντυπωσιαστεί!»

Είμαστε στην τελική ευθεία για την επιστροφή του GFC, στο 4ο event της ιστορίας του και το πρώτο εκτός Αθηνών και οι μαχητές τις διοργάνωσης βάζουν τις τελικές πινελιές στην προετοιμασία τους. Ο main eventer Αλέξανδρος Γκερέκος ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις προπονήσεις του και απάντησε στις ερωτήσεις μας για τον αγώνα του στο GFC 4 στη Λάρισα, για πρώτη φορά μέσα σε κλουβί και όχι ρίνγκ.

Αλέξανδρε, είμαστε λιγότερο από μία βδομάδα πριν το GFC 4, πως πήγε η προετοιμασία, σε τι κατάσταση είσαι;
Η προετοιμασία μου έχει σχεδόν πραγματοποιηθεί και είμαι σε άριστη κατάσταση για τον αγώνα μου στο μεγάλο event του GFC!

Είχες καθόλου τραυματισμούς μέχρι εδώ ή είσαι 100%;
Τραυματισμούς δεν έχω καθόλου και είμαι 100% καλά.

Πως σου φαίνεται ότι θα παίξεις kickboxing αγώνα μέσα σε κλουβί και όχι σε ρινγκ;
Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε κλουβί. Το βλέπω ως ένα πολύγωνο ρινγκ και δεν θα με προβληματίσει. Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα αλλά ίσως όχι και η τελευταία.. Μελλοντικά ίσως να το ξανα επισκεφτώ..

Γενικά πως βλέπεις την πρωτοτυπία των αγώνων Kickboxing, muay thai και πυγμαχίας μέσα σε κλουβί;
Πιστεύω πως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή για τους πρωταθλητές και το κοινό τον μαχητικών αθλημάτων οι αγώνες μες το κλουβί, όπου θα κινήσει το ενδιαφέρον κατα πολύ και θα δώσει μια τέλειος διαφορετική εικόνα.

Τον αντίπαλό σου πως τον βλέπεις; Τι να περιμένει ο κόσμος στη Λάρισα από τη μάχη σας;
Ο αντίπαλος μου είναι ένας έμπειρος αθλητής με χαρακτηριστικά την δύναμη και την αντοχή των χτυπημάτων από τους αντιπάλους του. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας και πιστεύω πως το κοινό θα εντυπωσιαστεί.

Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μου Γεράσιμο και Άγγελο Αλεξάκη και την οικογένεια μου που με στηρίζουν στους αγώνες μου και στην ζωή μου γενικότερα!
Επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοργάνωση του GFC και συγκεκριμένα την κ.Μπιτακου και κ.Βεντούρα!