30/04/2024

Σάρωσε τον Πολωνό ο Β. Νανιτζανιάν και προκρίθηκε στους «8» της Ευρώπης

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Πρωταθλητής Ελλάδος Βαγγέλης «VanGun» Νανιτζανιάν στον πρώτο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Αναλυτικά:


Ο αθλητής του ΠΑΟΚ άφησε εκτός ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, τον πολύ δυνατό Πολωνό Oskar Safaryan!

Ο Έλληνας Πρωταθλητής μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, κυριάρχησε από την αρχή και έδειξε ότι βρίσκεται επάξια ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης! Σε κανέναν από τους τρεις γύρους του αγώνα δεν φάνηκε να «κινδυνεύει» η υπεροχή του αθλητή του Γιώργου Ελευθεριάδη και η καθαρή νίκη στα σημεία ήρθε φυσιολογικά!

Αύριο, Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο «VanGun» θα βρεθεί απένανστι στον Πρωταθλητή Τσεχίας, Pavel Jan, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την είσοδο στους «4» της διοργάνωσης! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή ώρα διεξαγωγής του αγώνα και το link του Live Streaming θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν και τους αγώνες του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του αθλητή σε Facebook και Instagram (@VanGunBox).