30/04/2024

Κύπελλο πυγμαχίας Αμαρύσια: Eντυπωσίασαν οι δύο αμαζόνες του Δροσσόπουλου

Εντυπωσιακές ήταν για πολλοστή φορά η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου και η Κορίνα Δαπόντε στους πυγμαχικούς αγώνες των Αμαρυσίων με ισάριθμες νίκες.


Οι παίκτριες του Νίκο Δροσσόπουλου έκαναν καλές εμφανίσεις και έφτασαν στις νίκες. Η Κουτσογεωργοπούλου κέρδισε την Αμέλια Ιβάντσεβα και η Δαπόντε την Παρασκευή Αντωνοπούλου. Ο τρίτος παίκτης του Δροσσόπουλου ήταν ο νεαρός Τεμίδης που έκανε κι αυτός καλή εμφάνιση χάνοντας στα σημεία.

Να θυμίσουμε πως η Κουτσογεωργοπούλου στα 21 της χρόνια έχει ήδη καταφέρει να ανήκει στην elite της ευρωπαϊκής πυγμαχίας, με μία πέμπτη θέση στην AIBA ενώ η νεαρή Δαπόντε είναι μόλις 15 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Η ανακοίνωση της ομάδας μετά τους αγώνες ήταν η έξης:

«‘Μια πυγμαχική γιορτή για τους λάτρεις του αθλήματος που έγινε θεσμός για Τρίτη συνεχή χρονιά! Η ομάδα μας είχε την χαρά να συμμετάσχει με τρεις πυγμάχους οι οποίοι διακρίθηκαν για το ήθος τους , την αγωνιστικότητά τους και τα νικηφόρα αποτελέσματα! Συνεχίζουμε δυναμικά για τις επερχόμενες αθλητικές μας υποχρεώσεις».