30/04/2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό U21: τα περισσότερα μετάλλια

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό U21 στο Βόλο. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 324 αθλητές και αθλήτριες από 107 σωματεία.


Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛΟΤ, «39 από τα 107 σωματεία που μετείχαν στη διοργάνωση κατάκτησαν τουλάχιστον από ένα μετάλλιο».

«Γεγονός που αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό τον υγιή ανταγωνισμό που αναπτύσσεται μεταξύ των συλλόγων του αθλήματος και μάλιστα στις περισσότερες από τις εσωτερικές διοργανώσεις πανελληνίου επιπέδου», επισημαίνει η Ομοσπονδία.

Ποιοί σύλλογοι όμως ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια;

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Α.Σ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη. Ο σύλλογος κατέκτησε στο σύνολο 3 μετάλλια. Από αυτά 2 ήταν χρυσά και 1 χάλκινο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΓΑΣ Βύρωνα με προπονητή τον Κωνσταντίνο Καπάνη. Κατέκτησε συνολικά 4 μετάλλια. Από αυτά, 2 ήταν χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Στην πρώτη θέση ανέβηκε ο Α.Σ Άτλαντας Περιστερίου με προπονητή τον Νίκο Παπαδέα. Ο Σύλλογος κατέκτησε συνολικά 5 μετάλλια. Από αυτά, 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό U21: Αυτοί οι σύλλογοι κατέκτησαν τα περισσότερα μετάλλια (ΦΩΤΟ)