30/04/2024

Στο Mike’s Gym o Χατζηχρόνογλου για προετοιμασία – Δείτε την πρώτη αφίσα του «The Battle 5»

Ο Αλέξανδρος professor Χατζηχρόνογλου εξετάστηκε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου από δύο διαφορετικούς γιατρούς και οι δύο τόνισαν ότι τα τρία ράμματα που του έγιναν στο καλάμι (τραυματισμός – σκίσιμο από τον αγώνα του στο Gladiators Night 7) είναι αρκετά για να επουλωθεί το τραύμα και την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο για να του αφαιρεθούν.

Σε 10 ημέρες από σήμερα θα μπορεί να προπονείται κανονικά.

Τη Δευτέρα 13 Μαίου θα ταξιδέψει κανονικά στην Ολλανδία (Mike’s Gym) για να κάνει εκεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πριν τον μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας του με τον William machine Diender το Σάββατο 1 Ιουνίου στο THE BATTLE 5, στη Γλυφάδα.

Τα έξοδα της προετοιμασίας του professor καλύπτει ο χορηγός του QNT (στο THE BATTLE 4 ο εκπρόσωπος της QNT στην Ελλάδα είχε ανακοινώσει ότι ο νέος κάτοχος της ζώνης THE BATTLE  στα light heavyweight θα κερδίζει αυτό το ταξίδι, όπως και θα γίνει )

Giannis TampakisΒρέθηκε αντίπαλος για τον κορυφαίο «Έλληνα» στα -90 kg. Ο αθλητής του MALLIOS TEAM Tiger Nourddine θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο ταλέντο από την Κρήτη που είναι αήττητος τα τελεταία χρόνια, αλλά η χιλιομετρική απόσταση που τον χωρίζει από την Αθήνα είναι η αιτία που δεν τον έχουμε απολαύσει στα αθηναϊκά promotions.

Ο Γιάννης Ταμπάκης (δείτε επισυναπτόμενη φωτογραφία) της σχολής «Underground Fighters» Χανιων έχει γεννηθεί το  1987 στα Χανιά , προπονείται 10 χρόνια στο Muay Thai με επαγγελματικό σερί 3-0-0 με 3/3 ΚΟ .

Ο αγώνας με τον Tiger Nourddine θα γίνει στα -86 kg, Κ1 rules, σε τρείς γύρους των τριών λεπτών.

907022_613133708699367_707616356_nΤην τουρκάλα πρωταθλήτρια του 2012 και 2013 και super star στη χώρα της Sabriye Sengul (δείτε επισυναπτόμενη φωτογραφία) θα αντιμετωπίσει η Μαρία boom boom Σεμερτζόγλου.

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες Ελλάδος και Τουρκίας στην κατηγορία αντίστοιχα θα διασταυρώσουν τις γροθιές τους σε έναν αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας (4 γύροι των 2 λεπτών) στα -60kg.

Την τουρκική αποστολή θα συνοδέψει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκικής ομοσπονδίας και ο γνώριμος μας από το THE BATTLE 4 Erkan Varol, που θα είναι στη γωνία της Sengul. Πρόκειται για το μεγαλύτερο όνομα που έχει αντιμετωπίσει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εντός συνόρων.

 

 

the_battle_5_men