30/04/2024

Ιδού ο αντίπαλος του Manny Pacquiao: Amir Khan!

Πολλαπλά αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Amir Khan τα’χει βρει σε όλα με την ομάδα του Manny Pacquiao και θα είναι εκείνος ο επόμενος αντίπαλος του θρυλικού μποξέρ από τις Φιλιππίνες. 


Το επόμενο ματς του Manny θα γίνει σίγουρα στα Ενωμένα Αραβική Εμιράτα και εδώ και αρκετές ημέρες έχει στηθεί κάτι σαν οντισιόν για να βρεθεί ο καταλληλότερος μεταξύ των υποψηφίων αντιπάλων. Αρκετοί προτάθηκαν, αλλά κόπηκαν στη συνέχεια καθώς δεν εγκρίθηκαν από τους διοργανωτές.

Από αργά, χθες, τη νύχτα πολλαπλά αγγλικά δημοσιεύματα διαρρέουν πως ο Amir Khan που είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής αθλητής στον αραβικό κόσμο έχει συμφωνήσει και θα παίξει με τον Manny Pacquiao!

Και από το περιβάλλον του Άγγλου Ολυμπιονίκη απορρέει πως πράγματι ο Khan τα΄χει βρει σε όλα με τον Bob Arum και την Top Rank και θα είναι αυτός που θα πάρει ένα πολύ μεγάλο ματς έστω κι έχασε τελευταία φορά με άγριο ΚΟ από τον Canelo Alvarez. Το ματς αυτό είχε γίνει τον περασμένο Μάιο και ενδιάμεσα του μπρέικ ο Amir Khan έκανε και ένα χειρουργείο.

O PacMan που περιμένει αντίπαλο για τις 22 Απριλίου, στο τελευταίο του ματς επιβλήθηκε άνετα του Jessie Vargas, χωρίς όμως να απολαύσει τη νίκη του καθώς ο κόσμος απαιτεί καλύτερους αντιπάλους για όσο ακόμα αυτός ο σπουδαίος μποξέρ παραμένει ενεργός μαχητής.

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

UFC FN 105: Δείτε πώς… ποδοπάτησε τον Browne ο Lewis και μετά «έψαχνε» την Ronda (BINTEO)

UFC FN 105: Τάραξε στις γονατιές τον Lombard o ανανεωμένος Hendricks (BINTEO)

UFC FN 105: «Αρρωστημένο» ΚΟ… τρώει παρολίγον αντίπαλος του Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)