30/04/2024

24 Φλεβάρη το επόμενο GLORY και είναι πολύ πολύ… σκληρό!

Το GLORY 37 (σ.σ. αποτελέσματα και ρεπορτάζ) θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους αλλά και το GLORY 38 δείχνει πως μπορεί να χαράξει τη δική του πορεία ανάμεσα στα κορυφαία kickboxing σόου που έχουν γίνει ποτέ. 


Η κορυφαία εταιρία παραγωγής αγώνων kickboxing του κόσμου έχει ετοιμάσει το επόμενο event πάλι στις ΗΠΑ και με μία κάρτα εξαιρετικά δυνατή. Στις 24 Φεβρουαρίου στο Σικάγο ο Artem Vakhitov θα υπερασπιστεί τον τίτλο της Light Heavyweight κατηγορίας κόντρα στον Βραζιλιάνο Saulo Cavalari.

Το σόου επίσης θα περιέχει τουρνουά τεσσάρων μαχητών στην ίδια κατηγορία που θα παιχτεί ο τίτλος στο main event της βραδιάς. Ο νικητής του τουρνουά θα γίνει ο νούμερο ένα διεκδικητής της ζώνης του Artem Vakhitov, εφόσον την κρατήσει αλλιώς ο Cavalari θα κάνει την υπεράσπιση σε επόμενο event.

Ντεμπούτο στο GLORY θα κάνει και ο Catalin Morosanu συναντώντας τον Maurice Greene ενώ σε άλλη heavyweight αναμέτρηση ο νούμερο ένα διεκδικητής του τίτλου Benjamin Adegbuyi θα χτυπηθεί με τον Anderson Silva στο main event των superfights. Στην κάρτα επίσης  παίζει ο Murthel Groenhart με τον 20χρονο Ταϊλανδό των 199 αγώνων Thongchai Sitsongpeenong.

Ο πρωταθληταράς Artem Vakhitov

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ GLORY 38

Main Card

Artem Vakhitov (c) vs. Brazil Saulo Cavalari for the Light Heavyweight Championship
TBD vs. TBD Light Heavyweight Contender Tournament Final
Richard Abraham vs. France Antoine Pinto Co-Main Event
Germany Danyo Ilunga vs. Brazil Ariel Machado Light Heavyweight Contender Tournament Semi Final
Democratic Republic of the Congo Zack Mwekassa vs. Romania Andrei Stoica Light Heavyweight Contender Tournament Semi Final

Superfight Series

Heavyweight Romania Benjamin Adegbuyi vs. Brazil Anderson Silva
Heavyweight Romania Cătălin Moroșanu vs. United States Maurice Greene
Welterweight Netherlands Murthel Groenhart vs. Thailand Thongchai
Welterweight Poland Paweł Jędrzejczyk vs. Mexico Daniel Morales
Lightweight Poland Łukasz Pławecki vs. Denmark Niclas Larsen